Morres is jarig!

Doe mee met onze wedstrijd en win een cadeaubon van 150€!

Pssst! Morres viert binnenkort zijn 115e verjaardag en we zijn druk bezig met de voorbereidingen om er iets speciaals van te maken! Op 30 maart trappen we af. Wat we allemaal gaan doen, blijft nog even geheim. Hou onze socials in de gaten voor alle laatste updates. Mis het niet, want het wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 

Doe mee aan onze wedstrijd!

We dagen jou uit om je creativiteit de vrije loop te laten en ons een leuke en originele felicitatie te sturen voor ons 115-jarig jubileum.  Maak een geweldig filmpje waarin je Morres op een unieke manier feliciteert en deel het op social media met de hashtag #115jaarMorres. Laat jouw creativiteit spreken, of het nu een grappige sketch, een mooie zangperformance, of een originele dans is – alles is toegestaan! Tag je vrienden en familie om ze uit te dagen deel te nemen! Laten we samen een onvergetelijke jubileumviering creëren. #115jaarMorres 

4 weken lang verloten we elke week een gelukkige winnaar uit alle inzendingen, deze creatieve geest ontvangt een fantastische cadeaubon ter waarde van €150!

 

Hoe neem je deel?

  1. Maak een filmpje met jouw felicitatie voor Morres
     

  2. Mail het naar 115jaar@morres.com of deel het op social media (Facebook & Instagram) met de hashtag #115jaarMorres
     

  3. Volg Morres op social media en blijf op de hoogte van de winnaars!

We kunnen niet wachten om jullie fantastische inzendingen te zien en samen het 115-jarig bestaan van Morres te vieren ;)
 

 

 

Navigeer naar