• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Dock Four

Woonstoffering

Foto’s, schilderijen en herinneringen aan de wand vertellen jouw persoonlijk verhaal. Ze maken een thuis van je huis, en geven je een vertrouwd gevoel. Het Nederlandse merk Dock Four combineert jouw persoonlijke smaak met stijlvolle en slimme wandpanelen.

 

Weg met de losse whiteboards, posters, knipsels, post-its en kalenders die lukraak aan de wand hangen. Ontdek hoe Dock Four functionaliteit met design combineert en daarmee de wand onderdeel maakt van het interieur.

 

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, stijlen en smaken op onze afdeling Woonstoffering. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de beste keuze en laten je graag alle mogelijkheden zien.

Met de akoestische Stylepad wordt de akoestiek sterk verbeterd.  De combinatie van de juiste materialen en opbouw van de Stylepad zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,9 behaald wordt. De hoogste norm volgens NEN-EN-ISO 11654.

MIX & MATCH

Met deze stylepads geef je iedere ruimte een eigen karakter. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, materialen en dessins. Mix & match het tot jouw persoonlijk verhaal. Speel met panelen van stof, metaal en hout. Of laat je eigen foto in de wand verwerken.

 

EEN PRAKTISCHE OPBERGWAND

De panelen zijn niet alleen decoratief, maar kunnen ook een praktische oplossing bieden. Denk aan toevoegingen zoals spiegels, boekenplanken, klok wijzers en zelfs USB-poorten. Alles gemakkelijk te monteren, weer te veranderen en zonder ingewikkeld te doen. De collectie Functionals zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: opslaggeheugen en elektronisch.

ZO GEMAKKELIJK IS HET

  • Kom langs in onze winkel en ontwerp je eigen favoriete wand met Dock Four Stylepads. Kies uit honderden kleuren, stoffen en materialen en combineer deze met handige functionals naar keuze. Onze adviseurs helpen je er graag mee.

  • Als je je keuze hebt gemaakt en je helemaal tevreden bent over de Stylepads, gaan we op maat voor jou bestellen.

  • Je kunt de Stylepads eenvoudig zelf bevestigen. Schroef het frame aan de muur en klik de stylepads er simpel aan vast. Als je frame eenmaal hangt, kun je de stylepads eenvoudig afwisselen. Zo verander je in één simpele beweging telkens je hele muur.

Maak een afspraak met de Dock Four specialist
Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk. Onze Dock Four specialist geeft je graag geheel vrijblijvend advies en vertelt je welke panelen het beste bij jou en je huis passen.  

 

Navigeer naar