• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

PVC, het nieuwe laminaat

Woonstoffering

Bij het kiezen van een vloer denk je vaak meteen aan parket of laminaat. Maar heb je al eens aan PVC gedacht? PVC vloeren maken een opmars. En dat is ook niet zo vreemd, want de voordelen stapelen zich op. Deze vloer gaat lang mee, is gemakkelijk schoon te houden en is – niet onbelangrijk – heel erg mooi. Met de technieken van tegenwoordig is het mogelijk om pvc vloeren te maken die niet van houten vloeren te onderscheiden zijn.

Wat is een pvc vloer nu eigenlijk?

Stroken en tegels van pvc zijn een moderne versie van het oude ‘zeil’ van de rol. Deze vloer is er in 2 varianten. Bij de eerste is het pvc (ook wel ‘vinyl’ genoemd) verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd. 

De tweede versie bestaat uit massieve pvc-stroken die op de ondergrond worden verlijmd. Deze moet daarvoor altijd worden geëgaliseerd. Het pvc is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag. De vloeren voelen warm aan en zijn zeer geluidsarm; ook naar je benedenburen toe. Bij de ‘zwevend’ gelegde versie is hiervoor wel een speciale ondervloer nodig. Een pvc-vloer is uitstekend geschikt voor op vloerverwarming en –koeling én zeer waterbestendig. Vooral de verlijmde versie kan prima in natte ruimtes als keukens en badkamers.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, stijlen en smaken op onze afdeling Woonstoffering. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de beste keuze en laten je graag alle mogelijkheden zien.

  • kies met behulp van voorbeeldvloeren in de winkel
  • afgestemd op je persoonlijke woonwensen
  • we houden rekening met lichtinval en strijklicht
  • altijd de laatste trends
  • eigen inmeet en montage service

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden.

Onze collectie is uitgebreid met exclusieve nieuwe pvc vloer merken
Een vloer bepaalt de sfeer en vormt de basis van je interieur. Bovendien draagt de vloer bij aan een goede akoestiek. Ontdek samen met onze vakkundige adviseurs onze ruime vloeren collectie met haar vele mogelijkheden. Recent uitgebreid met een uitgebreid palet aan nieuwe exclusieve merken!

NIEUW op onze afdeling Woonstoffering
Sense
Cortec
Therdex

Jouw pvc vloer op maat? Loop eens binnen bij Morres!
Een houten vloer in huis geeft sfeer, warmte en een eigen look aan elk interieur, maar heeft ook nadelen. Het is vlek- en krasgevoelig en slijt gemakkelijk. Een pvc vloer biedt veel voordelen en is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Een topproduct van hoge kwaliteit en bovendien milieuvriendelijk.

Een pvc vloer heeft een akoestische demping, is duurzaam en onderhoudsarm. Je maakt deze vloer eenvoudig schoon met water en een vloerreiniger. Een pvc vloer is geschikt voor elke ruimte, dus ook waar het vochtig is! Naast de bekende ‘parket’ pvc vloeren zijn er ook pvc vloeren in betonlook, leisteen of visgraat. Een ideale vloer dus voor elke woonstijl.

Met een pvc vloer haal je een topproduct in huis, een bijzondere en comfortabele vloer die heel natuurgetrouw hout nabootst. ‘Register embossed’ heet dat; een uiterst verfijnde techniek waardoor op de pvc planken de houtnerf of houtstructuur niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar aanwezig is. Zo echt, dat je bijna het hout kunt ruiken.

Wie geen zin heeft om veel tijd aan het onderhoud van een vloer te besteden, zal bijzonder gelukkig zijn met deze pvc vloeren. Doordat ze standaard zijn voorzien van een harde, matte coating (PU) is de vloer beschermd tegen beschadigingen en voorzien van een zachte glans. Even stofzuigen en dweilen is genoeg om de vloer jarenlang mooi en strak te houden!

 

Altijd warm thuiskomen
Als specialist op het gebied van pvc vloeren denken we graag met je mee over je nieuwe vloer. Het is immers geen aankoop die je na een jaartje weer vervangt. Een weloverwogen keuze is dus belangrijk.

Samen met een specialist de vloer kiezen?
Vind je het aanbod pvc vloeren nog steeds overweldigend? Geen probleem, dan helpen wij je graag persoonlijk bij de keuze voor de juiste vloer in jouw interieur. Maak daarvoor een afspraak met de pvc vloeren specialist van onze afdeling Woonstoffering.

Navigeer naar