• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Tapijt op maat gemaakt

Woonstoffering

Onze collectie is uitgebreid met exclusieve nieuwe merken
 

Mmm … dat voelt lekker aan
Met een tapijt haal je letterlijk warmte in huis. Deze geweldige sfeermaker rekent voorgoed af met koude voeten en creëert ook nog eens een gezellige sfeer. Bovendien is het een echte verbinder die van de losse meubelen in de zithoek een mooi geheel weet te maken.
 

Er bestaan oneindig veel mogelijkheden qua stijl, materiaal en kleur van het tapijt. Kun je het niet vinden in de standaard collectie? Wij laten je favoriet helemaal voor jou op maat maken. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken in de kleur, het materiaal, het dessin, de stijl, de vorm, de maat en de afwerking.

Tapijt, een veelzijdige sfeermaker
Met een tapijt haal je letterlijk warmte in huis. Deze geweldige sfeermaker rekent voorgoed af met koude voeten en creëert ook nog eens een gezellige vibe. Bovendien is het een echte verbinder die van de losse meubelen in de zithoek een mooi geheel weet te maken. 

Er bestaan oneindig veel mogelijkheden qua stijl, materiaal en kleur van het tapijt. Kun je het niet vinden in de standaard collectie? Wij laten je favoriet helemaal voor jou op maat maken. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken in de kleur, het materiaal, het dessin, de stijl, de vorm, de maat en de afwerking.

Een tapijt koop je toch niet van een plaatje
Pas als je een tapijt voelt en ziet in combinatie met de kleuren en de meubelen thuis, en niet te vergeten het natuurlijk binnenvallende licht, zie je wat het doet voor de ruimte. Een tapijt kopen is niet zomaar 1, 2, 3 gepiept. Wist je dat het eindresultaat sterk wordt beïnvloed door het aantal kettingdraden (scheringdraden) dat per cm wordt gebruikt. Hoe meer kettingdraden hoe fijner het werkstuk zal zijn. 

Bovendien zijn er veel verschillende knoopwijzen, heb je hoogpolige en laagpolige, machinaal of hand geweven tapijten. Onze adviseurs laten het je graag allemaal zien in ons Woonatelier en helpen je graag bij de juiste keuze.

  • keuze uit meer dan 500 tapijten 
  • ervaar de volle materialen en warme kleuren
  • tapijt op elke maat mogelijk
  • we houden rekening met lichtinval en strijklicht
  • we komen graag met onze tapijten over de vloer
  • ruilen zonder discussie
  • altijd de laatste trends

De voordelen van tapijt
Met vloerbedekking of tapijt op je vloer demp je het geluid, verbeter je de akoestiek en heb je minder kans op uitglijden. Met tapijt in huis creëer je bovendien warmte. Denk aan lekker warme voeten en een aangenaam warme sfeer in huis. 

Vast tapijt en vloerkleden
Tapijt is super veelzijdig, je legt het door de hele ruimte, beter bekend als kamerbreed. Al net zo bekend zijn de vloerkleden oftewel karpetten. Ideaal om je harde vloer te voorzien van wat zachtheid. Bij Morres vind je in ons Woonatelier tapijt en vloerkleden van de meest vooraanstaande merken zoals Desso, Parade, Janssens en Bonaparte. Onze veelzijdige collectie is sinds kort uitgebreid met nieuwe veelbelovende merken zoals De Munk, Jabo, Belakos en JAB.

Specialistisch advies in de winkel of bij je thuis
In ons Woonatelier vind je niet alleen de mooiste merken en de grootste collectie, maar mag je ook de beste specialistische service verwachten. Vertel ons wat je zoekt en verwacht van je tapijt, en wij verzekeren je het beste advies. In de winkel en desgewenst ook bij je thuis! Onze adviseurs houden rekening met je gezinssituatie en je woonstijl en geven je bovendien volop inspiratie op het gebied van materialen, afwerking, dessins, kleuren en meer. 

Eigen inmeet- en legservice
Bij Morres hebben we een eigen inmeet- en legservice, zo ben je altijd verzekerd van de juiste maten en het perfect gelegde tapijt. 

Tapijt op maat laten maken
Ben je op zoek naar specifieke afmetingen voor een vloerkleed? Zoek niet verder en laat je tapijt in ons Woonatelier op maat maken. Onze specialisten nemen je mee langs onze mooie tapijtmerken Janssens, Desso, Parade, Bonaparte, Jabo, JAB, Belakos en De Munck die een maatwerk service bieden. Hier kies je de pool, de kleur, de afwerking, de vorm en last but not least de maat. De mogelijkheden zijn eindeloos, daag ons maar uit. Wij maken het! 

Onze collectie is uitgebreid met exclusieve nieuwe tapijt merken
Een tapijt bepaalt de sfeer en vormt de basis van je interieur. Bovendien draagt een tapijt bij aan een goede akoestiek. Ontdek samen met onze vakkundige adviseurs onze ruime tapijten collectie met haar vele mogelijkheden. Recent uitgebreid met een uitgebreid palet aan nieuwe exclusieve merken!

Merken op onze afdeling Woonstoffering
De Munk
Jabo
Belakos
Desso
Parade
Bonaparte
JAB
Janssens

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden.

Ga voor een rond vloerkleed, dé trend van nu. Speels, ruimtelijk en bijzonder mooi
Dit is hét jaar van de organische vormen. Rechthoekige vormen verdwijnen steeds meer en maken plaats voor ronde kussens, ronde spiegels, ronde poefs, ronde bijzettafels en … ronde vloerkleden. 

Combineer rond met rechthoek
Denk in tegenstellingen dit jaar, bijvoorbeeld een rond vloerkleed bij een rechthoekige bank. Het effect is geweldig, want rond = ruimtelijk. Dus ook prima geschikt voor de kleinere kamer.

Layering, laag op laag vloerkleden
Door vloerkleed layering -het leggen van meerdere vloerkleden over elkaar heen- creëer je meer diepte in de ruimte. Hoe dan? Combineer meerdere kleden op een verrassende manier door een gedeelte van het ene kleed onder het andere te plaatsen.  

Navigeer naar