• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

  • Home
  • Geboortelijst Hoe werkt het?

In 6 makkelijke stappen naar cadeaus die je echt wil hebben

 

1. Maak je geboortelijst aan op morres.com

Hoera, zwanger! Wat een fantastisch nieuws. Als aanstaande ouders ga je een fijne tijd tegemoet. Maar er komt ook heel wat kijken bij zo’n kleintje. Dan is het fijn dat je sommige dingen uit handen kunt geven. Morres zorgt ervoor dat de cadeaus die je écht wil hebben op een handige geboortelijst komen te staan. Registreren kan online of in de winkel.

 

2. Kies je cadeaus

Dat kan zowel online als persoonlijk in onze winkel. In de winkel krijgt je kindje een eigen geboortekastje. Zodra de baby is geboren wordt deze voorzien van de naam en de geboortedatum. Bij grotere cadeaus kunnen je gasten een bijdrage leveren in de vorm van een Morres cadeaucheque. Maak je keuze, uit het hele Morres assortiment, en plaats ze op je geboortelijst. Een kinderwagen, box, autostoel, mooie lakentjes, speelgoed, Morres cadeaucheques, of zelf een leuke kinderkamer. Jullie kiezen! Het is aan te bevelen om voor het samenstellen van je lijst een afspraak met onze geboortelijst adviseurs te maken. Je wordt dan persoonlijk begeleidt bij het samenstellen van je lijst. Maak direct een afspraak aan de linkerzijde van deze pagina. Vragen? Mis je iets in het assortiment? Vraag het gerust, Morres zal er alles aan doen om aan al jullie wensen te voldoen. Is de geboortelijst samengesteld? Dan kun je de lijst opslaan. Je ontvangt nu ook de inloggegevens voor de gasten. Handig om mee te sturen met het geboortekaartje. Je kunt altijd tussentijds cadeaus blijven toevoegen.

 

3. Informeer familie, vrienden en bekenden over je geboortelijst

Zodra de geboortelijst compleet en opgeslagen is, kunnen familie, vrienden en bekenden worden geïnformeerd. Stuur bijvoorbeeld de inloggegevens en de link van de website mee met het geboortekaartje.

 

4. Geboorte aanmelden en cadeaus beheren

We horen het graag als de baby is geboren, zodat wij de naam en de geboortedatum op het geboortekastje kunnen zetten. Je kunt op ieder moment zelf inloggen op de geboortelijst. Je ziet meteen welke cadeaus al zijn aangekocht en door wie. Het blijft altijd tussentijds mogelijk cadeaus toe te voegen of van de lijst af te halen.

 

5. Kies je cadeaus uit het hele Morres assortiment

Het kopen van cadeaus kan op twee manieren. In de winkel of online. In de winkel kan men een keuze maken uit het geboortekastje. Het cadeau kan direct worden aangekocht en meegenomen, of kan bij Morres blijven staan, en later worden afgehaald door de ouders. Alle cadeaugevers krijgen tevens met de inloggegevens toegang tot de online geboortelijst. De cadeaugevers maken een keuze en betalen het cadeau meteen. Het cadeau wordt voor de ouders klaargelegd in het geboortekastje. Alle aangekochte cadeaus worden feestelijk verpakt en voorzien van een kaartje met de naam, en – indien dit gewenst is - een persoonlijke boodschap van de gulle gever. Bovendien ontvangen jullie een Morres cadeaucheque t.w.v. 10% van het totaal aangekochte bedrag van de lijst.

 

6. Gratis shoppen met de Morres cadeaucheque

Ook van Morres krijgt het pasgeboren kindje een geschenk! We nemen hiervoor 10% van het totaal bestede bedrag van de geboortelijst in de vorm van een cheque. Met de cheque kan er gratis worden geshopt worden in onze winkel. De cheque is geldig op het hele assortiment! M.u.v. Depot 7, Koopjeshal, Brugman keukens en de Keuken Concurrent.


 


  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Nederlandse Morres site
Wil je naar de Nederlandse Morres site?

Ga naar Morres.nl Blijf op Morres.be