• Alles voor je huis onder één dak
 • Er valt altijd iets te beleven
 • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30
zaterdag van 10.00 - 17.30
zondag van 10.00 - 17.30
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

 • Home
 • Geboortelijst Hoe werkt het?
Daarom Morres
 • 5 jaar garantie
 • Gratis interieuradvies
 • Laagste prijs garantie
 • Dé slaapexpert van de Benelux
Dichtbij en elke dag open

Je bent elke dag welkom van 10-18 uur, ook op zon- en feestdagen!

Morres
Industrieweg 2, 4561 GH Hulst (NL)

cadeaus die je echt wil hebben

Je geboortelijst bij Morres

Liefst geef je je baby de beste start. Om je daarbij te helpen, kun je bij ons je geboortelijst leggen, dat kan online of maak een afspraak in de winkel. Je mag zoveel toevoegen op de lijst als je wilt, je bent niet verplicht overgebleven artikelen te kopen. Als extra geschenk krijgen de jonge ouders een cadeaukaart t.w.v. 10% van de aangekochte artikelen van de lijst.Alle voordelen van de Morres geboortelijst:

1. MAAK JE GEBOORTELIJST AAN OP MORRES.COM of in de winkel

Een geboortelijst aanmaken kan online, maar je kunt ook een afspraak maken met een adviseur in de winkel.

2. KIES JE CADEAUS

Dat kan zowel online als persoonlijk in onze winkel. Zodra de baby is geboren krijgt het een eigen geboortekastje, voorzien van de naam en de geboortedatum. Maak je keuze, uit het hele Morres assortiment, en plaats ze op je geboortelijst. Een kinderwagen, box, autostoel, mooie lakentjes, speelgoed, Morres cadeaucheques, of zelf een leuke kinderkamer. Jullie kiezen! Het is aan te bevelen om een afspraak met één van onze adviseurs te maken om de lijst samen te stellen. Is de geboortelijst compleet, dan kun je de lijst opslaan. Je ontvangt nu ook de inloggegevens voor de gasten. Handig om mee te sturen met het geboortekaartje. Je kunt altijd tussentijds artikelen toevoegen, verwijderen, markeren als favoriet of nog even geheim houden.

 

3. INFORMEER FAMILIE, VRIENDEN EN BEKENDEN OVER JE GEBOORTELIJST

Zodra de geboortelijst compleet en opgeslagen is, kunnen familie, vrienden en bekenden worden geïnformeerd. Stuur bijvoorbeeld de inloggegevens en de link van de website mee met het geboortekaartje.

 

4. GEBOORTE AANMELDEN EN CADEAUS BEHEREN

We horen het graag als de baby is geboren, zodat wij de naam en de geboortedatum op het geboortekastje in de winkel kunnen zetten. Je kunt op ieder moment zelf inloggen op de geboortelijst. Je ziet meteen welke cadeaus al zijn aangekocht en door wie. Het blijft altijd tussentijds mogelijk cadeaus toe te voegen of van de lijst af te halen.

 

5. HET AANKOPEN VAN EEN GESCHENK VAN DE LIJST

Het kopen van cadeaus kan op twee manieren. In de winkel of online. In de winkel kiest men direct uit het geboortekastje. Online krijgen familie, vrienden en bekenden toegang met de inloggegevens (deze worden meegestuurd met de geboortekaartjes). Aangekochte cadeaus worden voor de ouders klaargelegd in het geboortekastje. Alle aangekochte cadeaus worden feestelijk verpakt en voorzien van een kaartje met de naam, en – indien dit gewenst is - een persoonlijke boodschap van de gulle gever. Bovendien ontvangen de ouders bij het sluiten van de lijst een Morres cadeaucheque t.w.v. 10% van het totaal aan aangekochte artikelen van de lijst.

 

6. GRATIS SHOPPEN MET DE MORRES CADEAUCHEQUE t.w.v. 10% van je lijst

Ook van Morres krijgt het pasgeboren kindje een geschenk! We nemen hiervoor 10% van het totaal bestede bedrag van de geboortelijst in de vorm van een cheque. Met de cheque kan er gratis worden geshopt worden in onze winkel. De cheque is geldig op het hele assortiment! M.u.v. Depot 7, Koopjeshal, Brugman keukens en de Keuken Concurrent.


   

Daarom Morres
 • 5 jaar garantie
 • Gratis interieuradvies
 • Laagste prijs garantie
 • Dé slaapexpert van de Benelux
Dichtbij en elke dag open

Je bent elke dag welkom van 10-18 uur, ook op zon- en feestdagen!

Morres
Industrieweg 2, 4561 GH Hulst (NL)


 • Alles voor je huis onder één dak

 • Persoonlijk, deskundig advies

 • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Wij maken gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website accepteert u de voorwaarden. Voor verder informatie over het privacybeleid klik hier
x