De ongekende voordeeldagen nú bij Morres

  Geplaatst op 26 juni 2020.

  Geen Tour de France in juli? Dat is ongekend.
  Minder Duitse toeristen aan de kust, dat is ook ongekend.

  Maar de voordelen bij Morres, ... die zijn echt ongekend, want daar krijg je 15% cadeau op alle woon- en slaapmeubelen van de Morres collectie.

  15% cadeau* op de hele Morres collectie Woon- en Slaapmeubelen en Woonstoffering

  Maak het thuis gezellig met nieuwe woon- of slaapmeubelen uit onze Morres collectie. Stuk voor stuk beeldig betaalbaar, van banken tot bijzettafels en van boxsprings tot bedbodems. Al meer dan 100 jaar met de grootste zorg samengesteld door onze eigen ontwerpers. Benieuwd naar deze unieke collectie? Je ontvangt nu 15% cadeau*!

  15% cadeau op de hele Morres collectie Woonmeubelen
  15% cadeau op de hele Morres collectie Slaapmeubelen
  Bij besteding vanaf €1500.-
  15% cadeau op de hele Woonatelier Morres collectie bij besteding vanaf €750.-
  15% cadeau op de hele Kidzz Morres collectie bij besteding vanaf €750.-

  Heb je het al gezien? Er is nu ongekend veel voordeel op onze mooie woon- en slaap merken, winkelen voor je huis was nog nooit zo leuk én voordelig. Ontdek ze allemaal en kom profiteren in onze gezellige woonwinkel in Hulst. Tot snel!

  Haast je naar de winkel, scoor als eerste de beste koopjes en reken tot maar liefst 80% minder af aan de kassa. Wacht niet te lang, want OP=OP. Aangekochte showmodellen kunnen meteen worden meegenomen, maar thuisbrengen kan ook nog altijd. Dit wel tegen een vergoeding, vraag ernaar in de winkel.

  Navigeer naar