GOUD en GROEN, doen!

2020 kon niet beter starten, het codewoord is goud, goud, goud. Deze stijlvolle kleur blinkt en schittert en staat fantastisch in je interieur. Bovendien is goud een ware kameleon die zich moeiteloos aanpast aan andere kleuren, zoals groen. Doen!

Leg je goud op de bank 
Zet je goud niet op, maar leg het op de bank. Ja, niet echt natuurlijk, maar wel met fijne sierkussens in goud- en groentinten. Tip: De sierkussens uit de collectie van Claudi zijn stuk voor stuk uniek, handgemaakt en onderling te combineren. 

Gouden interieur huwelijk 
Als je over het perfecte interieur huwelijk praat, dan staat goud met groen voor ons boven aan. Wat blenden deze  warme en natuurlijke kleuren geweldig samen. 

Samenscholen mag ...
Goud in groepjes, goud met groen of groen met goud. Combineer en varieer. Samenscholen mag ...

Planten met een gouden randje
De kerstboom is eruit en het voorjaar lonkt. De hoogste tijd om de frisse natuur alvast naar binnen te halen met mooie kamerplanten. Combineer ze met een goudkleurige bloempot. WOW!

 

Shine like gold
Ook in verlichting zien we de trend goud terug. Het zijn echte warmte brengers, ook als ze niet branden. Kies voor een echt statement met een grote hanglamp in goud of houd het subtiel met een tafellamp in combinatie met ... groen natuurlijk. Shine!

Navigeer naar