Is een hoekbank iets voor mij?

  Blog

  Geplaatst op 19 juni 2019.

  Is een hoeksalon iets voor mij? Met deze 4 tips kom je er snel achter

  Hoeksalons, je kunt er niet meer omheen. Leuk, groot, en natuurlijk super relaxed. Maar is een hoeksalon iets voor jou, en waar moet je rekening mee houden als je overweegt er eentje aan te schaffen?

  Tip 1
  Het eerste waar je bij een hoeksalon aan denkt is; heel veel zitplekken. Natuurlijk is dat waar, maar in de praktijk wordt een hoeksalon nog vaker gebruikt als lekkere hang- en ligplaats. Heerlijk languit na een drukke dag, met de afstandsbediening binnen handbereik.

  Tip 2
  Het klinkt je misschien een beetje vreemd in de oren, maar ook als je alleen bent is een hoeksalon fantastisch. Zie je het al voor je; lekker languit liggen en luieren op een heeeele grote salon. Wauw! En vooruit; hond Max mag er ook bij.

  Tip 3
  Wanneer je een hoeksalon plaatst, verandert automatisch het zwaartepunt van de zithoek, van horizontaal naar diagonaal. Houd hier rekening mee, wanneer je een losse zetel bij je hoeksalon wil zetten. De beste plaats is schuin tegenover de hoek van de salon. Natuurlijk blijft dit altijd afhankelijk van de vorm van de ruimte en waar je de zithoek in komt lopen.

  Tip 4
  In de winkel zien hoeksalons er niet groot uit, maar let op, eenmaal bij je thuis zijn ze dat vaak wel. Een hoeksalon heeft meestal een grote zitdiepte. Zorg dat je voorbereid bent en neem de maten van de ruimte mee. Twijfel? Leg met kranten de afmeting van de hoeksalon uit in je kamer, zo zie je meteen of het past.

  Navigeer naar