Matrassen op maat

  Slaaptip

  Geplaatst op 07 februari 2020.

  PerZona maatwerk matrassen

  Exclusief verkrijgbaar bij Morres

  Ontdek PerZona, het enige echte persoonlijke matras
  Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Met de PerZona PreScan stellen we voor jou een matras op maat samen, volledig afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen.

  Uniek gepatenteerd MyScan meetsysteem

  Met behulp van het unieke MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van je lichaam. Aan de hand hiervan krijg je advies op maat met een ondersteuning afgestemd op jouw lichaam.

   

  Geweldige ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer Systeem en de Legget & Platt Multispring pocketveren

  Een perfecte matras is gewoonweg vervaardigd van de beste materialen. Gelukkig hoef je niet langer te kiezen tussen de goede ondersteuning van een pocketvering of een drukverlagend matras. PerZona combineert het beste van alle matrassoorten in één matras: het hybride matras. Onze hybride matrassen kenmerken zich door een optimale drukverlaging, ventilatie en een geweldige ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer Systeem en de Leggett & Platt Multrispring pocketveren.

  Maak het persoonlijk

  Ontdek de oneindige mogelijkheden in het assortiment van kleuren en bekleding, tot poten en voeten. Hiermee maak je jouw PerZona boxspring en slaapkamer persoonlijker dan ooit.

  Boxspring Ben Hoek

  Functionaliteit, comfort en kwaliteit verenigd in een uniek eigentijds design. PerZona bewijst dat het kan met haar PerZona Slim-Line design

  Boxspring Elan

  Een collectie waarbij, zoals je van PerZona mag verwachten, persoonlijke ondersteuning en kwaliteit centraal staan!

  Bedbodems passend bij jouw PerZona matras

  De Individual Support bedbodems zijn speciaal ontwikkeld voor de PerZona matrassen. In dit innovatieve bedbodem concept sluiten de 7 zones in de bedbodem naadloos aan op de 7 zones van het PerZona matras. Het resultaat? Een optimale aanvulling op jouw ondersteuning, die door de 5 instelbare latten bovendien een extra personalisering mogelijk maakt.

   

  Het persoonlijke hoofdkussen

  Een goed kussen zorgt voor een goede slaaphouding waardoor je spieren worden ontlast. Zo draagt een kussen bij aan meer slaapcomfort en een ontspannen lichaam en daardoor ook een betere nachtrust. Je slaaphouding bepaalt ook wat voor kussen het beste geschikt is. Rugslapers slapen bijvoorbeeld beter op een hoger kussen dan zijslapers. Bij PerZona kun je kiezen uit twee soorten kussens. Met de Choice Pillow haal je maatwerk in huis. Of kies je voor de actief ondersteunende Hybrid Pillow?

   

  Choice Pillow

  Hybrid Pillow

  Dit vinden onze klanten

  Anne wil kwaliteit

  Ik bekijk en vergelijk meerdere merken met elkaar, voor ik een keuze maak. Zeker wanneer het om zoiets belangrijks als je bed gaat. Ik wilde echt een matras die op mijn lichaam, mijn leven gemaakt is. Steeds meer bedden vielen af. De keuze voor PerZona was snel gemaakt.

   

  Klaas wil genieten

  Ik heb jarenlang hard gewerkt en nu wil ik genieten. Ik ga wat vaker op vakantie en pas regelmatig op mijn kleinkinderen. Mijn slaapkamer is een plaats waar ik tot rust kom, en mijn bed zorgt voor ontspanning. Ik druk op de relax-knop van de afstandsbediening en mijn bed verstelt zich direct naar de relax-stand, die ik zelf heb ingesteld. Heerlijk!

   

   

  Ariane wil extra steun

  Ik heb een drukke baan, ik ben fulltime moeder en in het weekend mag ik graag uitgebreid koken voor de hele familie. Dat ging me altijd gemakkelijk af. Maar de laatste tijd merkte ik dat ik steeds meer last kreeg van mijn onderrug. Ik heb veel matrassen geprobeerd, maar kon maar geen matras vinden dat precies voor mij geschikt was. Mijn PerZona is de enige matras die me net dat beetje extra steun geeft dat ik nodig heb. 

  Ontdek met de PerZona PreScan jouw persoonlijke matras

  Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze specialist

  Navigeer naar