Nieuwe generatie tv-meubelen

Blog

Geplaatst op 22 januari 2021.

Smart furniture

Consumenten kiezen steeds vaker voor ultradunne smart-tv’s, daarom verandert het design van tv-meubelen ook! Deze hoeven dus beslist niet meer saai te zijn. Het merk Spectral is vooruitstrevend en heeft strakke tv-meubelen, waarin je de kabels helemaal weg kunt werken. Kortgeleden is het merk een samenwerking aangegaan met het audiobedrijf Sonos en de smart-tv ontwikkelaar Samsung. De ontwerpers van Spectral creëren innovatieve designmeubelen die helemaal bij de uitstraling van de speakers en ultradunne tv’s van de twee hightech merken passen.

Je kent het innovatieve merk Spectral misschien wel uit de woonbladen en van interieurprogramma’s. De tv-kasten passen altijd precies in de woonkamer of in de ruimte, omdat het merk ze op maat kan leveren. Een ander voordeel van deze meubels is dat je maar één aansluitpunt nodig hebt. Als het stopcontact achter de kast valt, zijn er dus helemaal geen kabels zichtbaar. Handig!

Lijnen

Bij Morres vind je drie lijnen van Spectral. Dit zijn de Next, Scala en Air 4 All. Ze hebben alledrie de unieke design-uitstraling die kenmerkend is voor het Duitse kwaliteitslabel. Je kunt kiezen voor een tv-meubel op pootjes of een zwevend model, waarin je speakers en kabels opbergt. De uitvoeringen zijn in talloze kleuren mogelijk.

Next

De Next-lijn heeft tv-meubelen met veel opbergruimte. De kleppen en schuifladen zijn greeploos en hebben een push-to-open systeem. De meubels zijn in vijf matte lakkleuren en vijf houtfineer tinten beschikbaar.

 

Scala

De tv-meubelen van de luxere Scala-lijn zijn afgewerkt met glas. Een oneindig aantal tinten van het meubel is mogelijk, zowel mat (gesatineerd) als hoogglans. De kleppen en soft-close schuifladen zijn met een greep te openen.

Air 4 All

Een tv-meubel hoeft natuurlijk niet de uitstraling van een opbergkast of mini-dressoir te hebben. Daarom ontwikkelde Spectral de serie Air 4 All: dé toplijn van dit merk.
Het materiaal van dit meubel is ultradun, waardoor de ontwerpers een ‘doorlopend’ design creëerden. Helemaal in lijn met de uitstraling van de ultradunne smart-tv’s dus!  

Kortom, keuze genoeg als je voor een design tv-meubel gaat.  

Ben je benieuwd naar de tv-meubelen van Spectral? Bezoek dan de website van Morres, kies voor beeldbellen of plan een telefonisch adviesgesprek in met een verkoopadviseur. 

Momenteel hebben we een korting van 10 procent op de hele Spectral-collectie!
 

 

 

 

Navigeer naar