Trends gordijnen 2019

  Blog

  Geplaatst op 24 mei 2019.

  Kom het zelf bekijken en voelen op onze afdeling woonstoffering

  Gordijnen bepalen de sfeer in het interieur, dempen geluid en isoleren bovendien de warmte. Waren gordijnen eerder wat onopvallend en minimalistisch. Nu mogen ze gezien worden! De mooiste dessins, kleuren en materialen voor elke ruimte in je huis vind je op onze afdeling Woonstoffering.

  #Gezien | Bijzondere kleuraccenten en patronen

  Maak van je gordijn een echte blikvanger, combineer basic tinten met een heldere kleur of een goudtint. 
  Deze trend zie je veel in combinatie met stoffen in een geweven look of met een patroon gebaseerd op de natuur.

  #Gezien | Bijzondere natuurlijke materialen en lichte kleuren

  De lichte kleuren die we gewend zijn van de woonstijl Scandinavian living blijven ook dit jaar. Ideaal voor als je je donkere ruimte een boost wil geven. In combinatie met bijzondere en natuurlijke materialen krijgt je kamer zeker sfeer, geweldig om te combineren met houten meubels en accessoires.

   

  #Gezien | Heldere kleuren

  Kleuren en patronen combineren, je moet het wel durven maar dan heb je ook wat. Hoe? Kies bijvoorbeeld voor stoffen met een patroon waarin de door jou gekozen kleuren terugkomen of kies voor een opvallende gekleurde rand onderaan je gordijn. 

  Tip: kleur zorgt voor ideeën en een betere concentratie. Niet handig in de slaapkamer dus!

   

  #Gezien | Kamerhoge gordijnen

  Nieuw? Nee hoor, deze trend is overgevlogen vanuit de vorige eeuw. Niet echt dus, maar daarom niet minder leuk. En naast leuk heeft kamerhoog nog meer voordelen, het geeft de ruimte een warm en rijk gevoel en maakt je kamer bovendien optisch hoger.

   

  Navigeer naar