• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Een nieuwe sofa

Enkele jaren terug gingen we op zoek naar een nieuwe sofa voor in ons huis.Voordien hadden we een 2-zit en een 1,5-zit. Niet al te groot en op zich echt vrij lompe zetels. We wilden het graag strak en modern hebben. Maar zit dat dan ook goed? Want die lompe zetels, die lagen zo zalig. En wat met kinderen die geen stilzittend gat hebben zoals die van mij? Want we kiezen toch wel best een leren zetel zeker?

Ah ja, dat is veel makkelijker in onderhoud als er al eens wat wordt gesmost! Maar zo zwart en leer, past dat wel bij ons? Is dat onze stijl?

Wat zie ik graag en wat past er nu wel in ons huis. Want eerlijk gezegd een zetel moet mooi zijn, maar ook wel functioneel.

 

Wit of zwart?

Niks zo gezellig en huiselijk als een zachte zetel die uitnodigt om in te ploffen. Zo 's avonds voor de kachel, een kopje thee, ingeduffeld met een dekentje en een goed kussentje voor een film. Op die manier probeer ik mij dat in te beelden bij de keuze voor een zetel.

Mijn eigen interieur is Scandinavisch getint en dus vooral licht en luchtig. Zwart hoort er zo niet meteen overheersend in thuis. Ik hou het graag klaar en gezellig. Onze vloer beneden is al donker genoeg. De witte meubelen in combinatie met warm hout brengen dat in balans dus voor de zetel kiezen we toch best iets wat er tussen in ligt dacht ik zo.

Zo blijft alles mooi in balans.

In een ander interieur waar zwart meer aanwezig is kan een donkere zetel just voor een leuk contrast gaan zorgen, zeker als je en witte muren hebt in combinatie met een bleke vloer. En eerlijk gezegd, met kleine kinderen is een leren zetel wel wat makkelijker.

Mijn goede vriend is HG voor stoffen zetels om het kwa onderhoud nog wat ok te houden. Maar wat ik persoonlijk ook weet te waarderen (zeker in combinatie met parket of laminaat) zijn de lichte bruine leren zetels.

Mocht er bij ons ooit parket komen ipv tegels, ik twijfel niet. Want een zetel, hoe lang gaat dat mee? Onze vorige haalde net zijn 10de verjaardag.

2// Zuiver 3 zit (€1599) 3// Poef/ Montel 2,5 Zit Elliot plus(€279/€949) 4// Montel 3 zit Vintage  (€1399)  5// Montel 3 zit Elliot (€1039) 6// 3 Zit Mauk-D (€2999) 7// Xoon 3-Zit (€899) 8// Poef (€379) 9// Montel Hoeksalon (€1799) 10// 3 Zit Bente (€ 1699)

 © Developed by CommerceLab

  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Nederlandse Morres site
Wil je naar de Nederlandse Morres site?

Ga naar Morres.nl Blijf op Morres.be