• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Fototentoonstelling Guy Heyligen

Doorlopend open tijdens de winkeluren
De expositie is nog te zien t/m 1 oktober en is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de winkel, alle dagen van 10-18 uur.

Guy Heyligen: Geboren in 1950, wonend te Merksem bij Antwerpen.

Meer dan 40 jaar geleden begon ik te fotograferen met een Pentax kleinbeeldcamera. Intussen ben ik al ruim 10 jaar geleden overgeschakeld van analoog naar digitaal en werk ik met een Canon 5D Mark III, een Canon 7D en een Leica Q.

 

Ik ben een autodidact en volgde de voorbije jaren workshops in binnen- en buitenland bij onder meer Dies Groot, Lee Frost, Guy Edwardes, Johnathan Chritchley, David Noton en Garry Branningan. Ik houd heel veel van het werk van o.m. Bruno Barbey, Steve McCurry,  Jaime Mota, Alex Webb, Harry Gruyaert, Henri Cartier-Bresson en Jean Claude Renault met wie ik dit najaar op fotoreis ga naar Delhi, Calcutta en Varanasi.

Ik houd van reizen om te fotograferen. De voorbije jaren trok ik o.m. door Zuid-Frankrijk, Spanje, Italië, Sicilië, Turkije, Marokko en werd ik vooral aangetrokken door Cuba. Ik werk het liefst alleen, dwalend door straten, verwonderend opgaand in de omgeving op zoek naar interessante plekken met oog voor lichtinval, kleur, contrast, achtergrond, lichtschaduw tegenstellingen. Soms sta ik minutenlang op één en dezelfde plek de omgeving te observeren, previsualiserend en te wachten tot er iets gebeurt of iemand het beeld binnenwandelt. 

Mijn laatste reeks over Cuba is in kleur. Ik houd heel veel van mono en werk op dit ogenblik aan enkele projecten in zwart-wit. Daarnaast ben ik medewerkerfotograaf bij 12th Floor Jazz Antwerpen. 

Een aantal van mijn foto’s zijn te bekijken op Flickr

Kom snel eens langs om de prachtige werken van de fotograaf Guy Heyligen te ontdekken. Steeds vrije toegang tijdens de openingsuren, alle dagen van 10-18 uur.© Developed by CommerceLab

  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Nederlandse Morres site
Wil je naar de Nederlandse Morres site?

Ga naar Morres.nl Blijf op Morres.be