• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

  • Home
  • Inspireer Me
  • Blogpost Manon van Lust voor het oog; Morres heeft alles voor jouw huis

Blogpost Manon van Lust voor het oog; Morres heeft alles voor jouw huis

Blogpost Manon van Lustvoorhetoogblog.nl

Laatst bracht ik een bezoek aan Morres Wonen, een winkel waar ze écht alles voor je huis hebben en dat onder één dak! Ik kende het van naam maar was er zelf nog niet eerder geweest. Het leek mij daarom een mooi moment om op een zaterdagochtend naar Hulst te rijden en wooninspiratie op te gaan doen. In deze blogpost vertel ik je meer over deze fijne woonwinkel én het creëren van een loft gevoel in huis!

Alles voor je huis onder één dak

Bij binnenkomst word je vriendelijk onthaald door een van de medewerkers, een dagje 'Morressen' voelt eigenlijk als een dagje uit. Het aanbod is zo divers, dat je zeker wel een tijdje zoet bent om alles goed te kunnen bewonderen. Van slaapkamers tot design van Hollandse bodem, en mocht je nog gordijnen nodig hebben of opzoek zijn naar een geschikt kleurtje voor op de muur? Ook hiervoor ben je bij Morres aan het juiste adres! De titel verklapte het eigenlijk al, je vindt hier écht alles voor je huis onder één dak!

Creëer het loft gevoel in huis
Denk aan stenen muren, stalen deuren en een industriële uitstraling. Een aantal stijlkamers van Morres weten deze trend goed te vertalen. Zeg nou zelf, wonen in een loft is toch een droom? Helaas is een loft niet voor ons allemaal weggelegd en het hebben van zeeën van ruimte ook niet. Maar hoe kan je alsnog elementen in je eigen huis toepassen om een loft gevoel te creëren? Ik spotte een aantal items die zeker goed van pas komen om een volwassen maar toch ook een warme sfeer in je interieur te brengen!

Statement pieces

Maak gebruik van industriële materialen als staal en beton in combinatie met hout en kies voor één grote (rechte) bank, uitgevoerd in ruw leer. Je zult zien dat deze mix aan materialen voor een stoere combinatie zorgen. En die bakstenen muur? Dat creëer je binnen no time met een behang in steenprint! Natuurlijk wil je dat het geheel niet koud en kil word, kies daarom voor een vintage tapijt. Dit brengt weer warmte aan in het geheel. Bijvoorbeeld in de trendkleur van dit jaar, zoals afgebeeld op de afbeelding hierboven of juist in een mix van rode warme tinten om het geheel nét even wat meer pit te geven.


Coffee table books en accessoires

Onmisbaar! Inspirerende boeken die gezien mogen worden zijn een must op de salontafel. Kies bijvoorbeeld voor twee design boeken en leg ze neer op de tafel. Ook is verlichting natuurlijk van groot belang, ga voor een grote industriële lamp of geclusterde langwerpige lampen van glas. Vergeet ook niet om planten aan je interieur toe te voegen om het geheel af te maken, kies voor een grote plant als echte eye-catcher!

  

  

Klik & Shop
Geen tijd om bij Morres langs te gaan? Geen probleem! Een deel van de collectie kun je ook vanuit je luie stoel bestellen in de webshop. Ik zocht alvast 5 items voor je uit, passend binnen het thema loft!

1 Normann Copenhagen - Hanglamp Amp   |  2 Enzo Luca - 3-zits bank Fabia   |  3 Dutch Decor - Kussen Velvet   |  4 Enzo Luca - Wandkast Structure   |  5 Tapijt - Novum Konya 


Morres interieuradvies

Tot slot, heb je zelf een brandende interieurvraag? Of wil je je interieur omgooien en kom je er niet uit? Vraag gratis en vrijblijvend een interieuradvies bij Morres aan, de woonexperts denken graag met je mee!© Developed by CommerceLab

  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Wij maken gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website accepteert u de voorwaarden. Voor verder informatie over het privacybeleid klik hier
x

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Nederlandse Morres site
Wil je naar de Nederlandse Morres site?

Ga naar Morres.nl Blijf op Morres.be