• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Smaakvolle demonstraties tijdens de Open Deur Dagen

Smakelijke demonstraties tijdens de Morres Open Deur Dagen

Het zijn weer Open Deur Dagen in onze gezellige woonwinkel. Er is dan traditiegetrouw weer veel voordeel te halen (100-den promo’s), weer veel te kijken (nieuwe collecties), maar ook te proeven natuurlijk (vele demonstraties). Jij bent er toch ook bij?!

Elk weekend lekker proeven

Alle weekenden van de Open Deur Dagen hebben we gevuld met overheerlijke demonstraties. Proef en geniet doorlopend tijdens de openingsuren van hapjes en drankjes, verzorgd door onze eigen adviseurs en door professionals van de merken. 

KitchenAid en Smeg demonstratie

Elk weekend worden er demonstraties gegeven met één van de KitchenAid keukenmachines. Ontdek de mogelijkheden van deze veelzijdige keukenrobot en je wil nooit meer anders. Bekend van o.a. 24Kitchen.  Alles van Smeg > Alles van KitchenAid >

JURA, als je van koffie houdt

Steeds meer fijnproevers over de hele wereld ontdekken het genot van speciale soorten koffie zoals ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato. Welke je ook kiest, Jura heeft maar één doel: het beste kopje koffie zetten. Proef het zelf! Alle Jura apparaten > Er is een professionel demonstratice van Jura aanwezig in onze winkel op 10, 17 en 24 maart.

Demonstraties Big Green Egg

Wie buiten, zon en genieten zegt, weet dat daar ook alles rond barbecue en buiten koken bij hoort. Ben jij ook zo’n fan van heerlijk gegrilde hapjes in de frisse buitenlucht onder een zomers zonnetje, of van een avond lang tafelen met vrienden? Ontdek dan het ultieme barbecuen met de bijzondere Big Green Egg.

Demonstraties Ofyr

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak voor bakken, koken of grillen. 18 maart is de kok van Ofyr aanwezig om alle mogelijkheden van deze schaal te laten zien.

Demonstraties Illy koffie

Ontdek de ideale koffie: het beste wat de natuur te bieden heeft,
versterkt dankzij een perfecte bewerking met de beste technologieën en bijna tachtig jaar ervaring. Een fluweelzachte sensatie.  4 en 11 maart is de demonstrateur van Illy in de winkel.

Demonstraties Dammann thee

Van de beste theeplantages komen prachtige theesoorten (zoals groene thee en zwarte thee) van het Franse theehuis Dammann frères. Nieuw bij Morres en zeker niet te missen voor de doorgewinterde thee liefhebber. 18 maart is er de demonstrteur van Damman thee aanwezig in de winkel.

Smeg demonstraties© Developed by CommerceLab

  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Wij maken gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website accepteert u de voorwaarden. Voor verder informatie over het privacybeleid klik hier
x

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Nederlandse Morres site
Wil je naar de Nederlandse Morres site?

Ga naar Morres.nl Blijf op Morres.be