• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Grootste woonwinkel van Nederland

Lees onze nieuwe folder en ontdek alle acties!

Zin om je interieur een make-over te geven?

Ontdek hoe je ook de kleinste hoekjes in huis warm en sfeervol kunt maken en wat de nieuwste eetkamer-trends zijn. Krijg tips van onze stylisten om je slaapkamer te transformeren tot een luxe-hotelkamer. Lees het verhaal van Bas en Ellen, die hun woning van top tot teen opnieuw ingericht hebben. Natuurlijk zijn er ook tal van acties te ontdekken, dus blader snel door! 

 

Je krijgt tot € 500 shoptegoed!

Ontvang shoptegoed bij aankoop van woon-en slaapmeubelen vanaf € 1.500!
Hiermee kan je weer nieuwe meubeltjes shoppen.

De hoogte van het shoptegoed is afhankelijk van het bestede bedrag en geldt volgens een staffel.  Zo krijg je bijvoorbeeld een tegoed van € 150 bij een aankoop van 1.500,- tot 2.000,-. Per aankoopschijf van € 500 gaat het tegoed met € 50 omhoog tot maximaal € 500.

Het shoptegoed is te besteden aan de volledige collectie woon- en slaapmeubelen. De actie geldt enkel in de winkel. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de actie en voorwaarden.

 

Win je home make-over terug

Bij Morres kan je een gratis interieuradvies plannen via de site of in de winkel. Op basis van jouw wensen, stijl en budget maken onze interieurstylisten een 3D-tekening voor je.

Ben je helemaal weg van ons interieuradvies en beslis je over te gaan tot aankoop van de geselecteerde meubelen, dan maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen (Het maximale terug te winnen bedrag is € 5.000)

Voorwaarden; je plant je interieuradvies tussen 17 sept. en 24 okt. en je aanvaardt de offerte voor 30 novemer. De trekking van de winnaar(s) vindt plaats op 30/11/22.

Tot 20% korting op raambekleding

Laat je verrassen door onze grote afdeling woonstoffering met een enorm aanbod gordijnen en raamdecoratie. Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk. Ook hebben we een gratis inmeetservice, dat nemen we je graag uit handen. Kom langs om de honderden stoffen te ontdekken!

Profiteer nu tijdelijk van korting tot 20% op gordijnen! 
Deze actie is geldig op alle gordijnen en zonwering met uitzondering van shutters.

 

Navigeer naar