• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Morres zakelijk

Specifieke oplossingen op maat

Als relatie van Morres Wonen Zakelijk mag je meer verwachten. We bieden natuurlijk alles op het gebied van wonen en werken, maar omdat geen organisatie hetzelfde is, bieden wij uiteraard ook zeer specifieke oplossingen. Dat begint met maatwerk. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Voor vragen of advies kun je een afspraak maken of bel direct met onze klantenservice.
SPECIALE MEUBELBEKLEDING

Ook kun je bij ons terecht voor speciale meubelbekleding. Je moet dan denken aan brandvertragende vulling en bekleding die bovendien bestand is tegen moderne schoonmaakmiddelen.

INTERIEURADVIES

Verder bieden wij kleur- en interieuradvies, wij helpen om een doordacht interieurplan te maken, helemaal op maat voor jouw vraag en organisatie. Ook als het gaat om wanden, vloeren, raamdecoratie en zonwering bieden wij een oplossing op maat.

DE GROOTSTE WOONWINKEL VAN NEDERLAND EN BELGIË

Als CBW-erkende organisatie heb je bij ons alle denkbare zekerheid als het gaat om levering en garantie. Morres Wonen heeft de grootste woonwinkel van Nederland en België.

ONDERNEMEN IN STIJL

Kiezen voor Morres Wonen Zakelijk is kiezen voor ondernemen in stijl. We bieden oplossingen op maat voor elk type organisatie. Klanten die regelmatig zaken met ons doen, kunnen kopen op rekening.

BEZORG- EN MONTAGEDIENST

Binnen Nederland en België is bezorging en montage gratis. We verzorgen voor onze klanten desgewenst het totale traject. Van ontwerp tot en met inrichting. We werken intensief samen met toonaangevende ontwerpers en stylisten.

 

Navigeer naar