• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+32(0)3-7663737

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Vind de relaxfauteuil die bij jou past

 

Iedereen heeft een persoonlijk relaxcomfort, daarom kun je bij Morres je eigen optimale relaxfauteuil kiezen. Modern, tijdloos of een klassieke uitstraling, wij hebben het. Samen bepalen we de perfecte zitdiepte en zithoogte, die aansluiten op jouw lichaam. Comfortabel en ergonomisch zitten in een leren of stoffen bekleding die past bij jouw smaak en interieur. Kom naar de winkel, test alle relaxfuncties, van manuele bediening tot elektrische ondersteuning. Zo vind je altijd een relaxzetel die bij je past of maak meteen een afspraak aan de linkerkant.


 In 5 stappen naar jouw optimale zetel

Vind de relaxfauteuil die bij jou pastVind de relaxfauteuil die bij jou pastVind de relaxfauteuil die bij jou pastVind de relaxfauteuil die bij jou pastVind de relaxfauteuil die bij jou pastVind de relaxfauteuil die bij jou past

 
Kom testen en vind de relaxzetel die bij jou past

 

In onze winkel vind je samen met een expert jouw optimale relaxzetel. Je zult aangenaam verrast zijn als je ziet wat er allemaal mogelijk is. We nemen de tijd om jouw voorkeuren te vertalen naar een relaxfauteuil waarin het heerlijk thuiskomen is na een drukke, hectische en vermoeiende dag.

 

We durven dan ook rustig te stellen dat je bij ons zeker zult slagen. Bekijk hier alvast een impressie van ons uitgebreide assortimentMaar, beter nog, kom naar de winkel en maak aan de linkerkant meteen een afspraak met één van onze zitexperts.

Vind de relaxfauteuil die bij jou past

 


  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Nederlandse Morres site
Wil je naar de Nederlandse Morres site?

Ga naar Morres.nl Blijf op Morres.be