• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Morres lanceert tijdelijke winkel in Stekene in België

De lockdown brengt creatieve oplossingen, zo ook bij Morres in Hulst. Om je toch van interieuradvies te kunnen voorzien, realiseerde het stylingteam van Morres een pop-upstore bij de Verbeke Foundation in Stekene in België. Hier vind je de woon- en slaaptrends van 2021 die in samenwerking met stylist Bart Appeltans gecreëerd zijn. Daarnaast tref je de best sellers van Morres in deze tijdelijke winkel aan. 

De pop-upstore van Morres is geopend van donderdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Wil je een bezoek brengen aan deze winkel? Plan dan jouw bezoek én gesprek met één van onze adviseurs, zodat zij je van het allerbeste advies voor jouw interieur kunnen voorzien.

Bel +31114388345 en plan direct jouw afspraak op de gewenste dag en tijd.

Je kunt ook een bericht sturen naar planning.interieuradvies@morres.com voor het maken van een afspraak. Vermeld dan wel je telefoonnummer zodat wij je kunnen terugbellen om de afspraak te bevestigen.

Lees meer over de trends van 2021

Morres X Bart Appeltans

Lees meer over de trends, samengesteld door het stylingteam van Morres en Bart Appeltans. En kom de trends bekijken in de tijdelijke winkel van Morres in Stekene.

Basic Craft - slapen

Blonde houtsoorten en
pure materialen

Blushing Blonds

Harmonieus met karaktervolle
kleuraccenten

Artistic Home - slapen

Tijdloze strepen en trendy terrazzo stelen de show

Magic Theatre - slapen

Luxe gecapitonneerd en spannende details

 

Classy Hotel

Een wat zwaarder
en tegelijkertijd elegant palet

Artistic Home

Pastelkleuren met pittige accenten als citroengeel

De Verbeke Foundation

De Verbeke Foundation is een museum in de Oost-Vlaamse gemeente Kemzeke (Stekene) dat de moderne en hedendaagse kunstverzameling van Geert Verbeke beheert. Het is één van de grootste privé-initiatieven voor hedendaagse kunst in Europa en het bevindt zich in een natuurgebied van twaalf hectare met expositieruimtes. Deze ruimtes zijn nu tijdelijk omgebouwd tot pop-up experience store van Morres. 

We zien je graag bij de pop-up experience store van Morres, waar we je coronaproof kunnen ontvangen. Maak direct een afspraak.

Bel +31114388345 en plan direct jouw afspraak op de gewenste dag en tijd.

Je kan ook een bericht sturen naar planning.interieuradvies@morres.com voor het maken van een afspraak. Vermeld dan wel je telefoonnummer zodat wij je kunnen terugbellen om de afspraak te bevestigen.

 

Tot binnenkort bij de Verbeke Foundation!

 

Bart Appeltans, interieurarchitect

Mogen wij je even voorstellen!

Bart Appeltans Interieurarchitect en gastheer tijdens de Morres Trendweken

 

Navigeer naar