• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Basic Craft

trend

Een totaalplaatje waarin alles klopt

Zacht en afgerond samen met strak en stoer
Combineer zachte afgeronde meubels met een aantal stoere items. Een royale comfortabele hoekbank met voldoende plek voor het hele gezin en een plafondhoge kast met lekker veel stoere details.

Blonde houtsoorten en pure materialen
Natuurlijke materialen als blond hout, beton, vilt, leer en stof lenen zich perfect voor een basic interieur. Hoe meer verschillende materialen en grijs- en naturel schakeringen je gebruikt, hoe warmer en behaaglijker het interieur wordt.

Artistieke lijntekeningen en silhouetten
Silhouette prints op lampenkappen, in het behang en in de kunst op de wand geven je basic interieur een artistiek en eigentijds accent en passen naadloos bij deze trend.

Verschillende grijs-en natureltinten met zwarte accenten
Grijsschakeringen en natureltinten bepalen het beeld in dit interieur. Neutraal, en bovendien kleuren waar alle andere kleuren goed bij uitkomen. Door gebruik te maken van zwarte accenten in lampen en de frames van lijsten en meubelen krijgt het wat meer pit.

Een totaalplaatje waarin alles klopt
Ben je op zoek naar een interieur dat rust en harmonie uitstraalt, niet te uitgesproken, maar mét karakter? Dat is deze trend pur sang. Natuurlijke materialen en tinten afgewisseld met stoer staal, de zwarte accenten en artistieke accessoires zorgen voor een flinke dosis pit. Een zorgvuldig geselecteerd naturel kleurenschema creëert een sfeer waarin comfort en ambacht elkaar ontmoeten. Dat wil trouwens niet zeggen dat het niet gezellig is. De basic trend is een totaalplaatje waarin alles klopt. Ben jij benieuwd naar meer? Kijk dan mee in deze trend.  

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

Navigeer naar