• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Blushing Blond

trend

Optimaal ontspannen in jaren ‘60 en ‘70 stijl

Subtiele materialen, aaibaar en nietsverhullend naturel
Geef je huis een hoog knuffelgehalte met vriendelijke vormen, aaibare materialen en mooie naturellen. Laten we het gezellig maken!

Vloeiende lijnen en afgeronde vormen
Doorbreek de harde, rechte lijnen in je interieur, combineer de ronde vormen en mix ze met een ronde tafel in combinatie met vintage stoeltjes. 

Retro revival met biezen en artistieke prints
Laat je inspireren door de trends van toen met kussens en boxkussens met klassieke biezen in combinatie met artistieke prints.

Een harmonieus kleurenpalet met karakter
Creëer rust en ruimte met een kleurenpalet dat harmonieert en samenwerkt. Voeg als laatste een snuf karakter toe met een spicy kerrie of een volwassen aubergine.

Optimaal ontspannen in jaren ‘60 en ‘70 stijl
Thuiskomen en helemaal tot jezelf komen in een trend die rust en ruimte ademt. Klinkt aanlokkelijk niet? De serene sfeer in deze trend ontstaat doordat alles tot in de kleinste details op elkaar is afgestemd en wordt gecombineerd met het design uit de jaren ‘60 en ‘70. Met meubels met een onweerstaanbare relaxte uitstraling, die uitnodigen om na een lange dag lekker neer te ploffen met een goed glas wijn. Wat denk je: klinkt optimaal ontspannen in jaren ‘60 en ‘70 stijl je goed in de oren? Ontdek deze trend dan in al zijn geuren en kleuren.

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

Bel +31114388345 en plan direct jouw afspraak op de gewenste dag en tijd.

Je kan ook een bericht sturen naar planning.interieuradvies@morres.com voor het maken van een afspraak. Vermeld dan wel je telefoonnummer zodat wij je kunnen terugbellen om de afspraak te bevestigen.

Navigeer naar