• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Classy Hotel

trend

Geniet van de fonkeling van de rijke materialen

Rijke, zachte en glanzende materialen
Materialen die bij deze trend passen zijn vooral luxe. Denk aan stoffen als fluweel, linnen en damast. Maar ook aan veel donkere houtsoorten en doorleefd leer, aangevuld met accessoires in marmer, goud en brons.

Glanzende dessins en luxe marmer(prints)
Zonder glans geen Classy interieur. Rijk, stijlvol en luxe zoals je nog terugziet in sommige oude grachtenpanden in Amsterdam, net zoals het vele marmer. Nu weer helemaal on trend in tafelbladen, accessoires en als behangprint.

Zoek naar een eclectische mix van klassiek en eigentijds
Ronde en Classy vormen, vormen al eeuwenlang een perfect huwelijk, maar met de huidige trend in prints zoals veren of krokodillenhuid structuur maak je anno 2021 de perfecte eclectische mix.

De kleuren zijn wat zwaar met een elegante twist
Creëer een charmante sfeer door het gebruik van de wat zwaardere kleuren, maar dan wel met een elegante twist. Denk aan een mooie diepe aubergine, een frivool gouden of een zonnig goudgele tint.

Geniet van de fonkeling van de rijke materialen
Dompel jezelf onder in de sfeer van een exclusief hotel. Dat is pas ultiem thuiskomen na een lange dag. Elk detail klopt en alles draagt bij aan de totale ambiance: van een inspirerend salontafelboek tot een goed huisparfum. Hou je van weelderige ornamenten, uitbundige kroonluchters en klassieke schouwen en ben je gecharmeerd van renaissance en barok invloeden, dan is deze tijdloze en elegante woonstijl het helemaal voor jou. Deze stijl komt pas echt tot leven als het schijnsel van de verlichting ‘s avonds de rijke materialen laat fonkelen. Ben je toe aan intieme cosy avonden? Laat je dan verleiden door deze Classy trend.

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

Bel +31114388345 en plan direct jouw afspraak op de gewenste dag en tijd.

Je kan ook een bericht sturen naar planning.interieuradvies@morres.com voor het maken van een afspraak. Vermeld dan wel je telefoonnummer zodat wij je kunnen terugbellen om de afspraak te bevestigen.

Navigeer naar