• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Homey Industrial

trend

Hou je van stoer en robuust met een huiselijke touch?

What you see is what you get
Handgemaakt en nietsverhullend, alsof het ergens gevonden is in een oude fabriek of schoolgebouw. Een tafelblad met noesten, stoere metalen fabriekslampen en grove breisels in plaids en kussens.

Doorleefd hout en leer met stoer staal
De meubelen zijn gemaakt van stoer staal en doorleefd hout met flinke noesten, in het leer zie je de gebruikerssporen terug.

Strakke lijnen en materiaal eigen dessins
In deze trend zetten stoere en grove materialen ook de toon in de gebruikte dessins op de muur, de vloerkleden en in de accessoires. Denk aan speciaal behang met bakstenen motief, grove knooptechnieken of een lamp met metaal en grof hout. 

Cognac in combinatie met groen en blauw
Deze kleurencombinatie zorgt voor een Homely feeling met een vrouwelijke touch. Een beetje zachtheid in deze op en top stoere stijl.

Hou je van stoer en robuust met een huiselijke touch?
Ontdek dan de zachte randjes in deze stoere trend die wel tegen een stootje kan. Met zijn stalen elementen, rustiek hout en cognackleurig leer ziet het er best een beetje wild uit, maar schijn bedriegt. Homey Industrial gaat voor een loftachtige sfeer met grote planten, doorleefde materialen en in het oog springende industriële details. Voeg tenslotte een beetje zachtheid toe en geef deze op en top stoere stijl een zachte tegenhanger met grof gebreide plaids en kussens. Ben jij benieuwd naar meer? Kijk dan mee en laat je inspireren.

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

Navigeer naar