Soft Tones

trend

Wonen in perfecte harmonie

Naturelle nuanceverschillen en rustige tinten
Zorgen voor een harmonieuze sfeer die rust en gezelligheid uitstraalt. Kies voor kleuren die voortkomen uit dezelfde familie.
Tip: verf een lambrizering op de wand voor een warme uitstraling.

Natuurlijk katoen, linnen en sisal met hout
Bij deze trend draait het in de materialen vooral om natuurlijke elementen binnen een palet van naturellen. Denk aan (onbewerkt) hout, mooi katoen, luxe linnen en -weer terug van weggeweest- sisal.

Zachte vormen gecombineerd met een klassieke touch
Een casual vormgegeven bank vormt een mooi contrast met de klassieke lambrisering. Combineer met natuurlijke rustieke materialen zoals ruw hout en sisal om het landelijke karakter te benadrukken.

A touch of nature: organische patronen gemixt met grafische prints
Ook de prints en patronen lijken rechtstreeks uit de natuur weg te zijn gehaald. Bladmotieven, schelpen, bont … Mix ze met gerust met grafische prints voor een zachte uitstraling. 

Wonen in perfecte harmonie
Zet een nostalgische en tegelijkertijd eigentijdse sfeer neer met deze tijdloze trend. Combineer een landelijk karakter met hier en daar klassieke elementen voor een rustgevend gevoel. Alle kleuren en materialen zijn in perfecte harmonie met elkaar. Alles is in samenspel en in balans wat voor een natuurlijke en lichte ambiance zorgt. Verlang jij naar een harmonieus huis? Laat je dan inspireren.

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

Navigeer naar