Woonkamer met design- en retro-elementen

  Shop the look

  Deze woonkamer is ingericht met een verrasende mix van meubelen, vormen en stijlen, gecombineerd met een terra/nude-kleurenpalet. 

  Ga voor een mix van stijlen voor een verrassende combinatie

  Een beetje eclectisch, meng de jaren 60 en 70 met de tijd van nu. Combineer een organisch gevormde salontafel met retro-stoelen en nostalgische decoratie. Wees ook niet bank om houtsoorten te mixen, zoals blond-en notenhout.

   

  De bank als pronkstuk van de woonkamer

  De bank moet uitnodigend zijn. Dat gevoel kun je opwekken door sierkussens en plaids te gebruiken. Groen, wit en aardetinten passen goed bij deze speelse kamer. Let ook eens op de kussens van de bank zelf; ruimte tussen de rugkussens doet al snel aan Italiaans design denken.

   

  Warme kleuren en warme voeten

  Zorg dat je tapijt onder de bank, salontafel én je fauteuils past. Zo’n royaal tapijt voegt een vleugje comfort toe en doordat de meubelen erop staan wordt de kamer echt een compleet plaatje. Passend bij dit kleurenpalet is een kleed met travertin look.

   

   

   

  Meer advies? Wij staan voor je klaar!

  Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze adviseurs staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

   

   

  Navigeer naar