Woonkamer inpiratie - Japandi met accenten in terracotta

Shop the look

We spenderen over het algemeen veel tijd door in de woonkamer. Belangrijk is dus de sfeer in deze kamer. Je moet er helemaal jezelf kunnen zijn. Een minimalistisch interieur in zachte kleuren en organische vormen zorgen voor een omgeving waarin je helemaal tot rust kan komen. Dat is precies waar woonstijl Japandi om draait. Geef er een extra twist aan met accenten in terracotta of oudroze.

 

 

Organische vormen

Japandi is een stijl die strakke lijnen en organische vormen eenvoudig in elkaar laat overlopen. Organische vormen zijn vloeiende vormen die je doen denken aan de natuur. Het leuke aan organisch gevormde meubelen is dat ze van alle kanten mooi zijn om te zien. Combineer een ovale salontafel met een hoekige bank, of een rond tapijt met een rechthoekig tv-meubel.

 

Zachte kleuren

Een neutraal interieur is allesbehalve saai. Terracotta, oudroze, taupe, lichtgrijs… Zachte kleuren zorgen niet alleen voor een oase van rust, ze zijn ook nog eens geweldig met elkaar te combineren. Dit schept eindeloze mogelijkheden. Denk bij het restylen van je woonkamer aan deze zachte kleuren en natuurlijke materialen.

 

Decoratie met een functie

Werk de woonkamer af met de juiste decoratie. Decoratie is belangrijk, maar hou het simpel. Als je zorgt voor decoratie met een functie sla je twee vliegen in één klap. Bijvoorbeeld een wandkastje in walnoot hout of een ronde spiegel met houten frame.

 

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar