Woonkamer inspiratie - Orangerie in huis

Shop the look

Creëer een orangerie look in je eigen woonkamer. (Sub)Tropische planten zoals citrus- en palmbomen horen sinds lange tijd in een orangerie, maar ook met planten uit de buurt kun je deze look verwezenlijken. Oranje en geel zijn in elk geval kleuren die niet kunnen ontbreken. Hou het verder neutraal voor een rustige sfeer. Breng een vleugje lente in je woonkamer met onze orangerie-look.

 

 

Zitten en ontspannen

Het belangrijkste aan een woonkamer is natuurlijk dat je lekker kunt zitten. Het begint allemaal bij een goede, mooie bank of comfortabele fauteuil. We hebben verschillende banken en fauteuils in onze collectie die naadloos aansluiten aan de orangerie look.

 

Bijzettafels en decoratie

Minimalistische bijzettafels zijn perfect voor deze look. Je kunt ze gebruiken om planten, bloemen of andere decoratie op te zetten. Combineer meerdere bijzettafels voor een leuk en speels effect.

 

Sierkussens

Oranje en gele sierkussens tegen een neutrale achterwand. Groen, geel, oranje… De perfecte kleuren komen samen. Sierkussens zijn de perfecte uitkomst als je wat kleur in je woonkamer wil injecteren.

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar