• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

 

 

Hoe slaap jij?

Goed slapen is geen kunst! Het is een combinatie van techniek, sfeer en het corrigeren van verkeerd slaapgedrag.

Hoe slaap jij?

Met deze gratis online checklist breng je in kaart hoe je je nachtrust kunt verbeteren.

 

Download de checklist

Een handige checklist om jou te helpen kiezen

Wil je eerst meer weten?

Onze adviseurs vertellen je alles wat je moet weten over het creëren van een goede nachtrust. Lees hieronder meer of bezoek onze winkel voor een persoonlijk slaapadvies!

Hoe ontdek je de kunst van goed slapen?

De sfeer van de slaapkamer

De slaapkamer is steeds meer een volwassen onderdeel van ons huis geworden.

Doodsimpel omdat we er vaker en langer verblijven. Smartphones, Ipads en E-readers zijn hiervan onder andere de oorzaak. Een passende sfeer met de juiste sfeerverlichting, het juiste kleurgebruik en de inrichting moet ons in een ontspannen, relaxte stemming brengen. Het belang hiervan wordt vaak onderschat.

De Morres Slaapwereld (de grootste van de Benelux!) heeft 16 hotel slaapkamers ter inspiratie om deze relaxte hotelkamersfeer te beleven. De Morres Interieurstylisten werken nauw samen met de Morres Slaapspecialisten om de juiste balans tussen techniek en sfeer te vinden.

De techniek

Ieder mens is uniek.

Dat geldt min of meer ook voor ons persoonlijke slaapprofiel. Afhankelijk van ons gewicht, eventuele lichamelijke klachten en de manier waarop we in bed liggen, kunnen we bepalen welk type matras en bedbodem het beste bij ons past. Meer dan 45% van de mensen met slaapproblemen, blijkt de verkeerde keuze voor een matras te hebben gemaakt!

Dat lossen we eenvoudig op, met de perfecte meetsystemen die tegenwoordig voorhanden zijn. Zo’n uitgebreid testcenter vind je bijvoorbeeld bij Morres. Hierdoor kunnen de Morres Slaapspecialisten een op maat slaaptechniek advies geven.

Correctie van verkeerd slaapgedrag

Iedere dag weer ontmoeten wij in onze Slaapwereld mensen die menen zonder medicatie niet te kunnen slapen.

Veelal zien wij na het invullen van de eerste 2 voorwaarden - sfeer en techniek – de oplossing en een blij gezicht verschijnen. Soms moeten we een stapje verder gaan en brengen wij de echte probleemslapers in contact met onze Slaapcoach Annelies Smolders. Als psychotherapeute en slaapexpert begeleidt zij met veel succes mensen met de opbouw van een goed slaapgedrag. Regelmatig geeft zij bij ons workshops en presentaties. Haar boek Start to Sleep is een aanrader.

Wil je een beeld krijgen van wat voor jou de stappen zijn?

Wil je een beeld krijgen van wat voor jou de stappen zijn om een goede slaper te worden of te blijven in een sfeervolle slaapkamer? Download dan de checklist of maak meteen een afspraak met onze slaapexperts en kom gezellig langs. Wist je dat we ook heerlijke gezonde fruit en groente cocktails serveren? Tot gauw!

Download de checklist

Een handige checklist om jou te helpen kiezen

ONTMOET ONZE SLAAPSPECIALISTEN

“Lekker slapen is uitgerust wakker worden met een opgewekt humeur. Dat begint bij een matras op maat, ik help je bij het vinden van een optimaal slaapcomfort.”
Janet, Specialist Slapen

“Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van je kast op maat en laat je door middel van een 3D ontwerp zien hoe je de ruimte optimaal benut.”
Timothy, Specialist Slapen

“Het interieur is multifunctioneel waardoor het de ideale plek is om op verantwoorde wijze te wonen, werken en relaxen. Interieuradvies op maat is hierbij de ideale start. “
Maria, Specialist Wonen

“Wonen op een plek waar je helemaal jezelf bent. Verlang je naar een inrichting die je persoonlijkheid laat zien? Zo individueel dat je je thuis voelt? Ik help je hierbij!“
Gert-Jan, Specialist Wonen

Morres veel Woonplezier

Morres meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België. In onze grote woonwinkel vind je naast een indrukwekkende collectie meubelen en slaapmeubelen ook woon en slaap tips en evenementen. Morres meubels is het adres om een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil, zetel, salon of relaxfauteuil te kopen. 

Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je Wonen in alle denkbare stijlen, slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen, en sierkussens.

Navigeer naar