• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Wij zoeken toffe collega's

Morres is volledig vernieuwd en is nog groter geworden... Daarom zoeken wij fulltime, parttime en weekend collega’s

 
Werken bij Morres, elke dag weer anders

In onze smaakvolle woonwinkel vind je alles op het gebied van wonen en slapen en zelfs meer. Bovendien zijn er in onze winkel regelmatig exposities en evenementen, kortom elke dag is weer anders bij Morres. Morressers werken dan ook elke dag met passie, zijn echt, resultaatgericht en streven in alles naar het allerbeste voor de klant. Ga jij bij ons aan de slag? Je werkt in een gezellig team, bent verzekerd van een goed inwerktraject en doorgroeimogelijkheden. Met een prima pensioen en korting op al onze producten. Ben jij die nieuwe Morresser? Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

 

Gezocht toffe collega’s in de verkoop

Voor de afdelingen Enzo Luca, Design, Xooon, Woonstoffering en Verlichting zijn wij op zoek naar fulltime, parttime en weekend verkopers. Ben je representatief, een teamspeler, ben je niet bang om op de klant af te stappen en is het optimaal helpen van de klant voor jou elke keer weer opnieuw dé uitdaging, dan ben jij onze kandidaat.

 

Gezocht toffe collega’s in de logistiek 

Ben jij iemand die graag de baan op gaat en het leuk vindt om bij onze klanten thuis meubelen te leveren en monteren, of ben je sterk en hou je ervan om lekker fysiek bezig te zijn. Ben je daarnaast ook nog representatief en in staat rustig om te gaan met het materiaal dan ben jij onze kandidaat.

 

Solliciteer direct en stuur je CV naar k.vanosselaer@morres.com

 

Navigeer naar