Verwendag voor jou als Zorgsaam-medewerker

2 december 2022

Zorgen voor een ander, dat is waar het voor jou om draait. Die inzet wordt enorm gewaardeerd en daarom willen wij iets voor je terug doen. Hierbij nodigen we jou uit op de Morres verwendag! 

Jouw woonvraag

Heb je een vraag met betrekking tot de inrichting van je interieur, styling of kleuren aan de wand? Of wil je graag weten welk matras of welke boxspring het best voor jou geschikt is? Stuur ons alvast je woonvraag. Onze stylisten staan op 2 december voor je klaar (geheel vrijblijvend en gratis). Onder alle woonvragen die wij ontvangen, verloten wij een cadeaubon t.w.v. €500,- !
Jouw woonvraag
Ik kom graag op 2 december

Gezellig woonshoppen in kerstsfeer

We zorgen de hele dag door voor een verwelkoming met hapjes en een lekker drankje en omdat we begrijpen dat je in de zorg vaak onregelmatige diensten of ploegen draait, zijn we speciaal voor jou tot 21.00 uur ‘s avonds open. 
Verder hebben we een heerlijk lunchmenu en voor de laatkomers een diner aan speciale prijzen zodat je weer even kunt ­bijtanken in Brasserie M. 
Onze spectaculaire kerstafdeling is helemaal klaar voor jouw bezoek en door de hele winkel kun je inspiratie opdoen voor iedere kamer van je huis.
 

Exclusief voor jou

Om het shoppen nog wat leuker te maken geven wij 10% contante korting op alle artikelen in onze winkel, exclusief voor Zorgsaam-medewerkers (op vertoon van je personeelspas). Zo kun je zeker leuk woonwinkelen óf kerst- en sinterklaas-­inkopen doen. Ook kun je nog een draai geven aan het rad van fortuin waar gegarandeerd prijzen vallen. 
Kortom; wij leggen jou op vrijdag 2 december flink in de watten! 

Tot binnenkort!

We kijken uit naar je komst 
 

Navigeer naar