Yakiniku Workshop

Schrijf je nu in

Wat houdt de workshop in? 

YAKINIKU heeft een compleet aanbod aan luxe barbecues, zoals de Kamado. Heb jij thuis een Kamado staan maar weet je hier niet zo goed raad mee? Of denk je eraan een Kamado te kopen en wil je weten wat je hier allemaal mee kan? Misschien wil je inspiratie opdoen voor lekkere Zeeuwse recepten?  Dan is deze workshop wat voor jou! Je leert over alle facetten van de Kamado en hoe je de lekkerste maaltijden kunt klaarmaken op een professionele manier.  Stel je vragen aan de Kamado-specialist en maak samen de lekkerste hapjes. Uiteraard kan je ook zelf genieten van al dat lekkers.

Praktisch

Elke dag vindt er op het plein bij de ingang van Morres een workshop plaats om 11 uur en om 14 uur, waarbij er 10 deelnemers per keer mee kunnen doen.
Vul je gegevens in en kies op welke dag en op welk uur je wenst deel te nemen.
De workshop kost € 15,- p.p. Hiermee bekostigen we de ingrediënten. Kom 10 minuten voor de workshop en meld je aan bij de Yakiniku-stand. Je kan hier het bedrag cash betalen of pinnen/met bancontact overmaken. De stand staat in een tent, dus ook bij minder goed weer gaat de workshop door.

Deze grill zal ook bij Morres te koop zijn! Dus heb je de smaak te pakken, dan kun jij een luxe grill aanschaffen. Laat dat barbecue weer maar komen!

Inschrijven workshop

VIP inschrijven Yakiniku BE

Bekijk onze inspiratiefolder

Nieuwsbrief
Navigeer naar