De beste dingen in het leven beleef je thuis!

Nu 10% korting op de Morres Huiscollectie

Een gelukkig leven begint met een fijn thuisgevoel. Wij helpen je graag om je meer woonplezier te bezorgen. Dat hoeft zeker niet altijd duur te zijn! In deze tijden van hoge energieprijzen, geven we je graag 10% korting op de Morres Huiscollectie woonmeubelen. Deze actie geldt enkel in de winkel (niet op de webshop), bij aankoop vanaf 1500€. De Morres Huiscollectie heeft een geweldige prijs- kwaliteitsverhouding. Er zit altijd wel iets moois voor je tussen, welke stijl je ook hebt!

15% cadeau op een slaapmeubel

Heb je onze vernieuwde slaapafdeling al gezien met nieuwe collecties? Kom snel langs en krijg nu een accessoirecheque t.w.v. 15% van je aankoop op een slaapmeubel, bij aankoop vanaf 1500€. Op de slaapafdeling vind je veel merken, ieder met zijn eigen specialiteit. Ook kun je op de afdeling proefliggen op matrassen en kussens zodat je zeker bent van je aankoop.

 

Nog wat inspiratie nodig? Ontdek deze leuke shop the looks

In vorm gegoten

Geef je interieur een nieuwe look met deze leuke trend voor 2023! Bijzondere vormen en patronen geven persoonlijkheid aan je interieur. Lees hier hoe jij geometrische vormen en grafische elementen kunt toevoegen in huis!

Trendy wonen

Tijdloos en trendy wonen staan bij veel mensen hoog op het lijstje. Natuurtinten vallen ook dit jaar weer erg in de smaak. Maak het wat speelser en interessanter door een accentkleur toe te voegen en door harde & zachte materialen met elkaar te combineren.

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Navigeer naar