• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Auping

Merken Slapen

15% voordeel

Op een compleet bed of boxspring

Vraag naar de voorwaarden.

Auping

In je slaapkamer gebeurt zóveel meer dan slapen. Je krijgt er je beste ideeën en beleeft er de mooiste momenten. De dingen waar het echt om gaat, die vind je onder de dekens en tussen de lakens. Het is de plek waar je elkaar altijd weer terugvindt, waar je je met liefde laat verzorgen, waar je wordt getroost als je hart is gebroken en waar je het leven viert. Auping zorgt al 130 jaar voor rust, tijd en aandacht voor elkaar. Daar is een Auping bed voor gemaakt!

 

Auping

In je slaapkamer gebeurt zóveel meer dan slapen. Je krijgt er je beste ideeën en beleeft er de mooiste momenten. De dingen waar het echt om gaat, die vind je onder de dekens en tussen de lakens. Het is de plek waar je elkaar altijd weer terugvindt, waar je je met liefde laat verzorgen, waar je wordt getroost als je hart is gebroken en waar je het leven viert. Auping zorgt al 130 jaar voor rust, tijd en aandacht voor elkaar. Daar is een Auping bed voor gemaakt!

 

Alle producten

 1. 15% voordeel

  Op een compleet bed of boxspring

  Vraag naar de voorwaarden.
 2. ...

Alle producten

Auping, om van slapen een plezier te maken

Auping: misschien klinkt het je bekend in de oren. Zo niet, dan kunnen we bij je Morres Wonen alvast vertellen dat dit topmerk voor matrassen, bedden en boxsprings de moeite waard is. Bij jouw Auping store, Morres Wonen, vind je alles wat je nodig hebt om van je slaapkamer een echt droomparadijs te maken.

Alle Auping producten binnen het aanbod zijn niet enkel van uitstekende kwaliteit, maar zorgen ook nog eens voor een stijlvolle inrichting om u tegen te zeggen. Ontdek de mogelijkheden bij Morres Wonen!

De beste Auping matrassen voor meer slaapcomfort

Op zoek naar een nieuwe matras? Al onze matrassen verbeteren je slaapcomfort, maar Auping is natuurlijk een echte uitschieter. Niet alleen bieden Auping matrassen een goede ondersteuning, ongeacht je lichaamsbouw en gewicht. Ze beschikken ook over een kern van DPPS, met een goede ondersteuning en een betere slaapkwaliteit als resultaat. Zelfs als je 's nachts veel woelt en draait.

Hieronder vind je nog een paar goede redenen om direct een Auping matras te kopen:

1. Dankzij meerdere comfortlagen uit duurzaam natuurlatex geniet je van meer veerkracht en een zacht gevoel.

2. Bij een Auping matras heb je de optie voor een afneembare tijk, die daarbij goed ventileert, zacht aanvoelt en gemakkelijk te wassen is.

3. Kies je voor een luxe matras van Auping? Dan maakt een rits bovenaan het veel gemakkelijker om deze te wisselen en te wassen.

Ten slotte is het niet nodig om je Auping matras te keren of te draaien, aangezien hij uit verschillende nauwkeurig boven elkaar geplaatste lagen bestaat. Meer dan genoeg redenen dus, om je nieuwe matras bij een gespecialiseerde Auping winkel te zoeken.

Slapen met een hoofdletter S, het kan dankzij boxsprings en bedden van Auping

Heb je precies de goede Auping matras gevonden voor je lichaamsbouw en voorkeur, maar ben je nog op zoek naar een boxspring? Zoek niet verder, want bij Auping vind je alles. Een Auping bed beschikt in de eerste plaats over een spiraalbodem, waardoor hij beter ventileert en dus ook langer meegaat.

Daarbij zijn de onderdelen van alle Auping bedden aan elkaar vastgemaakt. Het resultaat? Je matras en topmatras glijden er niet zomaar van. Bedden van Auping dragen nog meer bij aan je slaapcomfort dankzij een gestoffeerd hoofdbord. Een mooi ingerichte slaapkamer is immers precies wat je nodig hebt om helemaal tot rust te komen.

Vervolgens pakken bedden en boxsprings van dit populaire merk ook uit met een aantal andere troeven:

 • Auping bedden bestaan uit de allerbeste en meest duurzame materialen.

 • Een Auping bed kopen, dat betekent kiezen voor maatwerk en hoogwaardig vakwerk in één.

 • Dankzij het enorme aanbod vind je precies de Auping boxspring die niet alleen bij je budget, maar ook bij je slaapbehoeftes en lichaam past. Hetzelfde geldt voor accessoires zoals hoofdborden, matrassen en bijvoorbeeld een Auping dekbedovertrek.

 • Bedden van Auping zijn verkrijgbaar voor zowel een als twee personen.

Wil je het nog een stap verder nemen? Kies dan voor een elektrisch verstelbare boxspring, die het in- en uit je bed stappen nog gemakkelijker maakt. De geïntegreerde anti-snurkfunctie en de slimme wekker maken het helemaal af.

Een Auping bed kopen? Morres Wonen is waar je moet zijn

Overtuigd van Auping matrassen, dekbedden, boxsprings en meer? Onze Auping slaapaccessoires voldoen hoe dan ook aan je verwachtingen. Onze bedden worden verkocht als zoetekoek en dat is natuurlijk niet zomaar. Ontdek de mogelijkheden in jouw Auping winkel en slaap alvast lekker!

Je slaapt lekkerder in een Auping boxspring

Morres heeft een ruime keuze op het gebied van Auping boxsprings. Met een Auping boxspring ervaar je het hotelslapen en sta je zonder pijntjes en uitgerust weer op. De waarde van een goede nachtrust wordt nog vaak onderschat, gelukkig weten onze slaapspecialisten als geen ander je slaapwensen te vertalen naar een persoonlijke boxspring of matras in ons slaap test center.
 

Waarom zou je een boxspring van Auping kopen

 • Voorzien van Auping spiraalbodems. Dit zorgt voor de beste ventilatie en daarom is het beter voor je slaap en voor de levensduur.
 • Alle onderdelen zijn aan elkaar gefixeerd, zodat je matras en topper niet van de boxspring kunnen glijden.
 • Alle hoofdborden zijn rondom gestoffeerd waardoor ze er van alle kanten mooi uitzien, je kunt je boxspring dus midden in je slaapkamer zetten.
 • Je hoeft Auping matrassen en toppers niet te keren.
 • Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor de levensduur extra lang is.
 • Auping is maatwerk, handwerk en vakwerk en is bovendien duurzaam geproduceerd. 
 • Een ruime keuze in boxsprings die je naar wens kunt samenstellen. Keuze uit verschillende hoofdborden, matrassen en 89 stoffen.
 • Verkrijgbaar in alle maten; één- of tweepersoons.
 • Onze elektrisch verstelbare boxsprings hebben een anti-snurkfunctie en slimme wekker.

Kortom, wil je een kwalitatieve boxspring kopen die je zelf naar wens kunt samenstellen? Kies dan voor een boxspring van Auping.
 

Een Auping matras ondersteunt je waar nodig

Auping is een kwaliteitsmerk van matrassen. Auping matrassen ondersteunen je waar nodig. Ze ontlasten de wervelkolom en onderrug en geven mee bij schouders en heupen. Door heel goed te kijken en te luisteren naar jouw persoonlijke eigenschappen en voorkeuren, adviseren we een matras op maat dat zorgt voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want iedereen is nét even anders. Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

 

Dit is waarom je een Auping matras kiest

 • Alle matrassen ventileren actief en voeren vocht af. Dat houdt je bed schoon en fris.
 • De pocketvering matras heeft een kern van DPPS® die optimale ondersteuning bieden, waardoor je soepel en gemakkelijk draait zonder wakker te worden.
 • De comfort lagen zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex, exclusief bij Auping. Dit zorgt voor een prettig lig gevoel van veerkracht en zachtheid.
 • De matrastijk is de bovenste laag van de matras. Bij Auping kun je kiezen voor afritsbare tijken. Deze zijn wasbaar, ademend en zacht.
 • Een warme en koele tijk afwisselen per seizoen? Dat kan! Bij de luxe matrassen zit de rits zelfs aan de bovenzijde. Hierdoor is de tijk nog makkelijker te wisselen en schoon te maken.
 • De Auping matras draaien of keren is niet nodig. Auping matrassen zijn zorgvuldig laag voor laag opgebouwd zodat ze optimaal ventileren en de juiste ondersteuning bieden. 
Navigeer naar