• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Relaxzetels

Wonen

Alle producten

Alle producten

Beste relaxzetel kopen

De beste relaxzetels koop je bij Morres. Met eeen uitgebreid assortiment hebben we voor ieder huis relaxzetels en kun je kiezen uit een hoge rugleunig, een lage rugleuning, een diepe of ondiepe zit, hand verstelbaar, elektrisch verstelbaar of een relaxzetel met een accu. Daarnaast krijg je bij ons persoonlijk advies want relaxfauteuils kopen doe je niet dagelijks. Onze service experts staan tot je beschikking zodat jij de beste relaxzetel vindt. Zij zijn gespecialiseerd in relaxzetels en geven antwoord op al je vragen over bijvoorbeeld zitcomfort, materiaal en afmetingen. 
 

Altijd lekker kunnen zitten

Wanneer je op zoek bent naar relaxzetels zijn er verschillende eigenschappen waar je op kunt letten. De belangrijkste eigenschap van een nieuwe relaxfauteuil is misschien wel het zitcomfort. De zithoogte en de zitdiepte zijn daarin erg belangrijk: komen je voeten op de vloer als je erin zit? Wat een relaxfauteuil comfortabel maakt verschilt echter per persoon. De een wil graag een relaxzetel met een verstelbare zitting en leuning, terwijl de ander liever kiest voor een relaxfauteuil zonder extra functies. Om comfortabel te kunnen zitten moet je rekening houden met een goede zithoek tussen de 95 en 105 graden. Binnen het assortiment is er keuze uit vele materialen, afmetingen, kleuren en stoffen waardoor jouw droom relaxzetel er vast tussen zit.  
 

Verstelbare relaxzetels: manueel of toch elektrisch?

Een relaxzetel kan ingedeeld worden in twee categorieën op basis van de verstelmogelijkheid: manuele relaxzetels of elektrische relaxzetels. 
 

Manuele relaxzetel

De klassieke vorm van verstellen. Een manuele relaxzetel verstel je via een hendel. Dit trek- of duwsysteem verstel je de zetel tot een liggende houding of weer terug naar de zittende positie. Degene die in de stoel zit zal dus handmatig de stoel moeten verstellen. Ook zijn verder tussenstanden (tussen zittend en liggend in) niet mogelijk met een manuele verstelling. Wel is de stoel accu en stekker vrij waardoor de stoel overal geplaatst kan worden en niet stopcontact gebonden is. Daarnaast is deze variant vaak prijs voordeliger dan de elektrische variant.  
 

Elektrische relaxfauteuils

Elektrische relaxzetels beschikken over één of meerdere motoren. De motoren werken op een accu of op netstroom. Als je kiest voor een relaxfauteuil die op netstroom werkt, is het belangrijk dat je je stoel in de buurt van een stopcontact plaatst. Als je wat minder kracht hebt, is een elektrische relaxfauteuil een uitkomst. Met slechts één druk op de knop zet je de relax fauteuil in de gewenste stand. Dankzij de verschillende verstelmogelijkheden creëer je met een elektrische relaxstoel altijd de perfecte zithouding.
 

Elektrische relaxzetel

Bij een elektrische relaxzetel wordt de stoel door één of meerdere motoren versteld. Dit is ideaal wanneer je graag in een tussenhouding zit. Zo kun je zelf bepalen wanneer de motoren stoppen met het verstellen en dus je perfecte zithouding creëren. Ook wanneer je fysiek beperkt bent is een elektrisch verstelbare stoel het best geschikt.  
 

Stijl en design

Heb je de grootte van je kamer en je bank opgemeten en bepaald wat voor jou geschikt is? Ga dan op zoek naar een design wat bij jou past. En omdat smaken verschillen kun je bij ons ook nog eens kiezen uit diverse materialen en kleuren. Dus of je nu een leren relaxfauteuil of stoffen relaxfauteuil zoekt, er zit altijd een relaxstoel voor jou tussen.  
 

Alle bekende merken relaxfauteuils

Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Henders & Hazel, Montel of Stressless. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen! Van klassieke relaxzetels en vintage relaxfauteuils tot design relaxfauteuils en hippe eyecatchers.
 

Kom langs om onze relax fauteuils te proberen

De beste manier om te ervaren of een fauteuil fijn zit, is om deze uit te proberen. Wij nodigen je van harte uit in onze showroom om verschillende relax fauteuils uit te proberen voordat je tot aankoop overgaat. Doe alsof je thuis bent en ga zitten of liggen in de stoel zoals je dat thuis ook doet. Bovendien biedt een bezoekje aan onze enorme winkel je de mogelijkheid om de materialen van onze relaxstoelen te voelen en de kleuren te zien. Daarnaast valt er in onze winkel nog veel meer te zien. Je vindt bij ons niet alleen een fijne relaxzetel, maar ook meteen de bijpassende salontafel of bijzettafel. Mogen we je binnenkort begroeten?
 

Navigeer naar