• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Verlichting

Helemaal nieuw

Spot aan voor de grootste lichtsensatie! Je huis kan nog zo mooi zijn, met de juiste (sfeer)verlichting gaat het pas echt shinen. Direct of indirect, sfeer of juist lekker fel. Onze experts maken er samen met jou echt iets moois van.

 

Morres Verlichting

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn en voordelig te kunnen wonen en slapen. Kom naar de winkel en ontdek de ruime keuze Morres meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn en voordelig te kunnen wonen en slapen. Kom naar de winkel en ontdek de ruime keuze aan verlichting, zoals hanglampen, staande lampen, bureaulampen, spots, design verlichting en meer.

Met onder meer de merken Natuzzi, Stressless, Dôme Deco, Henders en Hazel, Artemide, Harvink, Design on Stock en Freistil, met een eigen Brasserie M, een gratis KidsClub en alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen om verlichting en lampen te kopen. In onze grote winkel vind je Wonen in alle denkbare stijlen, zoals landelijk, industrieel, klassiek, modern, design en meer. In onze winkel slaag je zeker voor tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers en sierkussens.


 

 

Navigeer naar