Hanglampen

Verlichting

10% korting

bij aankoop vanaf €500 verlichting*

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Alle producten

  1. Alle soorten verlichting

    Te vinden bij Morres!

     

  2. Verlichting voor iedere woonstijl

    En ieder budget

     

Alle producten

Hanglampen

Een hanglamp kan zowel voor basis- als voor sfeerverlichting gebruikt worden en is dan ook razend populair. Hanglampen zijn de eerste keuze lampen voor de woon- en eetkamer en we zien ze ook steeds vaker terug in de slaapkamer. Van industriële hanglampen met een eigentijds ontwerp tot design hanglampen met elegante details en hangverlichting in een klassiek jasje. Hanglampen vind je in alle denkbare vormen, kleuren en afmetingen. Ook bij Morres Wonen heb je de keuze uit een divers aanbod hanglampen voor elke woonstijl.

Hanglamp van Morres Wonen voor elke interieurstijl

Hanglampen zijn van alle tijden. Precies om die reden biedt Morres Wonen hanglampen aan in verschillende stijlen. Van glazen hanglampen voor moderne interieurs, hanglampen van metaal voor een industrieel interieur tot hanglampen van hout voor een landelijke woning. Maar ook kleine hanglampen in clusters, grote opvallende hanglampen of hanglampen met standaard afmetingen. In het veelzijdige aanbod hanglampen van Morres Wonen vind je ze allemaal.

De hanglamp als must in jouw huis

Hanglampen: de lampen die in ieder huis passen. Er zijn zoveel redenen voor een trendy hanglamp bij jou thuis.

Functionaliteit

Al sinds jaar en dag is gerichte verlichting onmisbaar. Vooral op plaatsen zoals boven de eettafel, in een gezellig leeshoekje of boven het keukenblad is functionele verlichting een basisbehoefte. Hanglampen zijn hier ideaal voor. Ze zorgen ervoor dat je steeds over voldoende licht beschikt op de gewenste plaats.

Sfeermaker

Of het nu gaat om meerdere lampen boven de tafel of om een hanglamp in de slaapkamer, de hanglamp is elke keer opnieuw een echte eyecatcher. De sfeer die je wilt creëren met jouw hanglamp bepaal je helemaal zelf. Wordt het een lamp met een romantische gloed, kies je voor een moderne hanglamp met een industrieel karakter of ga je voor een innovatieve hanglamp met organische vormen die tijdloze charme uitstraalt? Met de hanglampen van Morres Wonen creëer je de gewenste sfeer voor elke gelegenheid.

Personal touch

Met een hanglamp druk je jouw persoonlijke stijl ten volle uit, met bijvoorbeeld moderne hanglampen met een glazen ontwerp, gouden design hanglampen of vintage hanglampen in de kleur zwart. Laat jouw persoonlijke smaak tot uiting komen in een hanglamp. Niet alleen qua keuze van de hanglamp zelf, maar ook qua ophangmogelijkheden laat je jouw creativiteit de vrije loop. Groepeer jouw hanglampen in clusters of hang ze op verschillende hoogtes voor een speciaal effect.

Ruimtebesparend

Wanneer je kiest voor een tafellamp of een staande lamp moet je er rekening mee houden dat je lamp ruimte in beslag neemt in de kamer. Vooral in kleine ruimtes is dat niet altijd even interessant. Door te kiezen voor een hanglamp daarentegen heb je dit probleem niet, omdat plafondverlichting optimaal ruimtebesparend is. Daarnaast is het visuele effect ook erg indrukwekkend.

Hanglamp kopen bij Morres Wonen

De mooiste hanglampen van onberispelijke kwaliteit vind je bij Morres Wonen. Van tijdloze klassiekers met een bolvormig ontwerp tot stralende design hanglampen in de vorm van diamanten en opmerkelijke hangverlichting voorzien van delicate, artistieke lijnen. In onze uitgebreide collectie hanglampen is er voor ieder wat wils. Weet je zelf precies wat je zoekt of wil je graag een modieuze hanglamp, maar kan je toch wat interieuradvies gebruiken? Kom gezellig een dagje sneupen in onze gigantische showroom en laat je bijstaan door onze ervaren verkopers.

Navigeer naar