Boxsprings

Slapen

Alle producten

Alle producten

Boxsprings

Een goede nachtrust is essentieel om overdag optimaal te kunnen functioneren. En dat gaat onherroepelijk samen met een bed van hoogwaardige kwaliteit, zoals een luxe boxspring. Bij Morres Wonen vind je een exclusief aanbod aan boxspring bedden in diverse materialen, kleuren en afmetingen en voorzien van de door jou gewenste opties. Ga jij voor een elektrisch verstelbare boxspring met opbergruimte, wil je graag een boxspring zonder matras kopen of ben je op zoek naar een nieuwe boxspring met een breedte van 200 cm. uitstekend ligcomfort en een uitmuntende ventilatie? Wat voor boxspring bed je ook zoekt, onze uitvoerige collectie maakt het gemakkelijk om de boxspring te kopen die bij jou past. Kijk rustig online rond tussen onze boxsprings of breng een bezoekje aan een van onze winkels en koop jouw favoriete boxspring bed.
 

Ontdek de voordelen van een Morres boxspring

Speel je met de gedachte om een luxe boxspring aan te schaffen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Door een boxspring te kopen, profiteer je van talrijke, aantrekkelijke voordelen.
 

1) Het best mogelijke ligcomfort

Boxspring bedden hebben hun naam te danken aan de Engelstalige betekenis "doos met veren". Concreet houdt dit in dat dit bed voor optimale vering zorgt waardoor jij, elke nacht opnieuw, geniet van opperbest ligcomfort. 
 

2) Onuitputtelijke opties

Ook op esthetisch vlak is een boxspring bijzonder attractief. Je kunt kiezen uit een boxspring bed gemaakt van stof op houten pootjes, een boxspring bed in leer met een industrieel design en zoveel meer. Ook qua afmetingen en extra opties kan je kiezen uit talloze elementen. Zo kan je een boxspring met opbergruimte kopen, een boxspring zonder matras aanschaffen of opteren voor een elektrische boxspring. Deze laatste optie is ideaal voor ontbijt op bed of een heerlijk avondje tv-kijken in bed. 
 

3) Op hoogte slapen

En dit fantastische voordeel biedt je eigenlijk meteen twee voordelen. Een hoger bed heeft een luxueuze uitstraling én maakt het mogelijk om probleemloos in en uit bed te stappen. Dit is ideaal voor mensen met rugklachten of mensen die al een beetje ouder zijn. 
 

4) De juiste temperatuur en ventilatie

Een boxspring bed is een bed dat voornamelijk bestaat uit een constructie van veren. Het gevolg? Jij bent zeker van de juiste temperatuur en ventilatie tijdens jouw nachtrust.
 

5) Extra lange levensduur

Als we het hebben over de verwachte levensduur van een bed, is de boxspring ongetwijfeld het vlaggenschip onder de bedden. Boxspring bedden gaan gemiddeld maar liefst zo'n 25 jaar mee! 
 

6) Betaalbare boxsprings

Last but not least, het prijskaartje van een boxspring. Velen denken dat een boxspring bed altijd heel duur moet zijn. Bij Morres Wonen is dat anders. Bij ons vind je naast luxe boxsprings met menigvuldige opties ook een uitgebreid aanbod aan betaalbare boxsprings voor elk budget. 
 

Boxspring samenstellen

Ondanks het brede aanbod aan Morres boxspring bedden, is het mogelijk dat je jouw smaak niet direct terugvindt. Geen nood! Bij Morres stel je jouw boxspring op maat samen volgens jouw eigen wensen en behoeften. Van een traditionele boxspring met nieuwe matras tot het meest luxe bed met opbergruimte, een boxspring samenstellen doe je bij Morres Wonen. We bieden tal van mooie en kwaliteitsvolle merken aan zoals Auping, Tempur, Caresse, MLine, Beluga, Carpe Diem Beds, Pullman, enz. Onze gespecialiseerde afdeling Morres Maatwerk bezorgt jou het boxspring bed van jouw dromen voor jouw dromen!

 

Navigeer naar