• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Kasten

Wonen

Alle producten

Alle producten

Online een nieuwe kast kopen

Elk interieur is anders en dat betekent natuurlijk dat je op zoek gaat naar meubilair dat écht bij jouw woonstijl past. Bij Morres Wonen helpen we je graag bij de zoektocht naar de beste kasten. In ons enorme aanbod aan modellen vindt iedereen de geschikte kast voor iedere ruimte van het huis.
 

Een tv-meubel als basis voor je woonkamer

Het tv-meubel vormt het centrum van de hedendaagse woonkamer en dat is ook niet verwonderlijk. Zelfs als je niet over een televisie beschikt, staat dit model kast mooi in de woonkamer. Bij Morres Wonen vind je tv-meubels van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan Henders & Hazel, een merk dat uitpakt met prachtige, landelijke tv-kastjes met een eenvoudig design en een natuurlijke houtkleur. De verschillende Ridge-modellen beschikken over een zwart handvat voor een subtiele industriële ondertoon. Andere tv-meubels van dit merk ogen dan weer iets stoerder en donkerder, door het gebruik van een robuuste houtsoort en metalen onderstel.

Ook in de huiscollectie van Morres Wonen vind je heel wat opties, waaronder een rustiek Star tv-meubel zonder poten met zwarte basis en houten deuren of een langwerpige Bruut tv-kast met zowel open als gesloten lades. Ten slotte biedt het merk Xooon eveneens heel wat creatieve modellen, zoals de Modali, perfect voor een vintage of hippe uitstraling. 
 

Richt je leefruimte in met een passende dressoir

Met een mooie dressoir werk je elke ruimte in huis prachtig af, hoewel dit type kast natuurlijk vooral in de woonkamer of slaapkamer past. Bij Morres Wonen vind je dressoirs met open kasten, maar ook combinaties van gesloten en open lades voor nog meer flexibiliteit. Is een Henders & Hazel Dressoir City model iets voor jou door de unieke combinatie van een open, metalen onderstel en een houten afwerking? Of wil je toch liever een moderne Kara-Frame kast kopen in zwart en wit, met een minimalistisch design? Bij Morres Wonen vind je snel de perfecte dressoir om je interieur helemaal mee af te maken.
 

Wandkasten voor elke woonstijl

Vervolgens zijn er de wandkasten, die je op verschillende manieren in je interieur kunt verwerken en die zowel meer opbergruimte bieden als een stijlvolle aanvulling betekenen voor de ruimte. Er zijn heel grote wandkasten met meerdere, ruime kastvakken, zoals de Aurora Wandkast van onze huiscollectie. In het uitgebreide assortiment van Morres Wonen vind je echter ook minder opvallende, maar wel gezellig ogende kasten terug. Denk maar aan de robuuste Montana-kast, die met zijn metalen onderstel en zware, houten deuren perfect past in een rustieke woning.

Ten slotte kies je bij wandkasten uit een heel gamma aan verschillende kleuren, zodat je voor elke ruimte precies de goede kast vindt. Een Estra wandkast van Enzo Luca geeft je door zijn grote afmetingen niet alleen heel wat opbergruimte, maar past ook perfect bij een modern interieur met basiskleuren als zwart en wit. De grote variatie aan wandkasten in houttinten met verschillende intensiteiten geeft je dan weer heel wat mogelijkheden om je woonkamer, keuken of badkamer prachtig af te werken.
 

Bespaar ruimte met een stijlvolle bergkast

Ten slotte kan je bij Morres Wonen ook verschillende bergkasten kopen voor elk interieur en in allerlei vormen. Of je nu op zoek bent naar een strakke Retno bergkast met langwerpig design en gesloten kastlades of toch maar liever een warme Star open kast in je woonkamer plaatst om kadertjes en andere accessoires uit te zetten: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het voordeel van kleine bergkasten is dat je ze gebruikt voor de opslag van belangrijke spullen, zonder dat ze hierdoor veel ruimte innemen. Ook zijn de houten kasten die je bij Morres Wonen vindt bruikbaar voor elke woonstijl en ruimte, zolang je het juiste formaat kiest. Zo neemt een Titolo 6 bergkast een stuk meer plaats in dan een hoge Aurora kast. Welk formaat en type kast je ook wilt kopen, ons aanbod voldoet aan al je verwachtingen.
 

Morres Wonen: de perfecte kast kopen voor jouw stijl

Klaar om je interieur helemaal af te maken met de perfecte kast? Ontdek dan snel ons gamma kasten online. Weet je niet goed welke kast te bestellen? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal om een betere indruk te krijgen en advies te vragen aan onze medewerkers. Zij helpen je graag bij de zoektocht naar de juiste kast voor in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Vertrouw op het aanbod en de kwaliteit van Morres Wonen!
 

Navigeer naar