Collectie

Nét even anders, een bijzondere draai of helemaal opnieuw beginnen. Of je nu toe bent aan een fikse make-over of een kleine aanvulling op je bestaande interieur. Wij hebben alles in huis voor een inspirerend en warm thuis. Veel woonplezier!

Morres Veel Woonplezier

Morres meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil of relaxfauteuil te kopen. Ontdek de ruime keuze aan meubels in de winkel. De Morres openingstijden zijn dagelijks van 10 tot 18 uur. Wil je nog ruimere Morres openingsuren? Winkel dan op morres.nl Meubelen Morres is dichterbij dan je denkt, je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent, 40 minuten van Bergen op Zoom en op slechts een uurtje van het Vlaamse Brugge.

Onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis- zoals Natuzzi, Stressless, Dome Deco en Henders en Hazel, een eigen Brasserie M en er is alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je Wonen in alle denkbare stijlen, slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen, en sierkussens.

Navigeer naar