Nachtkastjes

Slapen

Alle producten

Alle producten

Nachtkastje kopen

Het nachtkastje: de optimale combinatie van een kastje en een tafeltje voor naast je bed. Een nachtkastje kopen zorgt voor meer comfort in de slaapkamer. Dit kastje kan dienst doen als bijzettafel, maar ook als extra opbergruimte of gewoon als eyecatcher van de kamer. Nachtkastjes zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, stijlen en afmetingen en zijn daarom in zo goed als iedere slaapkamer aanwezig. Ook bij Morres Wonen vind je een exclusieve collectie nachtkastjes in verschillende designs en formaten. Kijk rustig rond in onze webwinkel of trakteer jezelf op een dagje Morressen en maak kennis met ons assortiment nachtkasten voor elk interieur. 
 

Nachtkastjes bij Morres Wonen

Is jouw nachtkastje aan vervanging toe of heb je besloten om jouw slaapkamer een make-over te geven en ben je bijgevolg op zoek naar nieuwe nachtkastjes? Ga je verhuizen en past de stijl van jouw nachtkastjes niet goed bij het nieuwe interieur? Wat jouw reden om nachtkastjes te kopen ook is, de mooiste nachtkastjes vind je bij Morres Wonen. Wat dacht je van een stoffen nachtkastje met de looks van een poefs in de kleur grijs? Of ben je meer te vinden voor een trendy nachtkastje met een eigentijdse, subtiele uitstraling en twee lades met metalen handgreep? Misschien zweer je wel bij een houten nachtkastje met een klassiek design dat symbool staat voor een warme, huiselijke sfeer? Wij, van Morres Wonen, bieden nachtkastjes aan in verschillende materialen en met diverse opties. Bij ons vind je het juiste nachtkastje voor elke woonstijl.
 

Het belang van een nachtkastje

Het is moeilijk om dit in een paar woorden uit te drukken, omdat een nachtkastje een multifunctioneel meubel is dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden en tal van interessante voordelen met zich meebrengt. 

 

1) Meer comfort in de slaapkamer

Een nachtkastje kopen doe je voornamelijk omdat je nood hebt aan een klein tafeltje in de slaapkamer. Misschien vind je het fijn om te gaan slapen met een glas water binnen handbereik of wil je graag een tafeltje naast je bed om je telefoon of een boek neer te leggen.

Een andere goede reden om een nachtkast te kopen, is het creëren van extra opbergruimte. Is jouw kleerkast niet groot genoeg en is het bijgevolg nodig om kleinigheden, zoals nachtgoed of sokken in je nachtkastje te bewaren? Of heb je graag een extra kastje om een aantal belangrijke documenten, adapters of accessoires op te bergen? Een nachtkastje maakt dit mogelijk. 
 

2) Meer klasse in de slaapkamer

Een nachtkastje en een boxspring of ledikant horen gewoon samen. Naast de praktische voordelen die een nachtkastje kopen biedt, geeft zo'n kastje de gewenste, personal touch aan je slaapkamer. Ga jij voor een compact nachtkastje met een vintage design? Of geef jij de voorkeur aan een grote nachtkast met veel lades en een hoogglans afwerking? In onze collectie is er voor ieder wat wils. 
 

3) Meer orde in de slaapkamer

Omdat een nachtkastje ook vaak als opbergkastje gebruikt wordt, zorgt dit voor meer orde in de slaapkamer. Spulletjes die anders op de grond zouden rondslingeren, kunnen nu gewoon in de lade van het nachtkastje bewaard worden.
 

Waarop letten als je een nachtkastje koopt?

Ben jij van plan om een of meerdere nachtkastjes te kopen? Koop nooit zomaar het eerste kastje waar je oog op valt en houd steeds rekening met de volgende factoren: 
 

1) Het aantal nachtkastjes en het formaat

Ben je op zoek naar een nachtkastje voor naast een eenpersoons bed of wil je graag twee nachtkastjes voor naast een groot bed? Meet in het laatste geval altijd eventjes goed na of je ook daadwerkelijk plaats hebt voor twee nachtkastjes. Voordat je een nachtkastje gaat kopen, is het een goed idee om de beschikbare ruimte precies op te meten zodat je weet in welk formaat je jouw nachtkastje(s) kan bestellen.
 

2) Een nachtkastje met of zonder lades?

Dit puntje is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van je slaapkamer, maar ook voor de bestemming van je nachtkastje(s). Is het kastje enkel als klein nachttafeltje bedoeld of wil je er ook graag een paar spulletjes in opbergen? Indien je graag een extra opbergruimte hebt, is het aanbevolen om een nachtkastje te kopen dat voorzien is van een of meerdere lades. 
 

3) Stijl en de kleur

Het design dat je kiest, hangt natuurlijk volledig af van jouw persoonlijke smaak. Ben jij helemaal in de ban van de populaire vintage- en retrolook, val jij altijd weer voor de authentieke, landelijke uitstraling van hout of laat je je verleiden door een nachtkastje met een modern ontwerp? En dan is er nog de kleur. Wordt het een nachtkastje in een tijdloze kleur die nooit uit de mode geraakt of ga je voor een opvallende kleur? Aan jou de keuze. 
 

Nachtkastje(s) kopen bij Morres Wonen

Een veelzijdige collectie met diverse kleur- en formaatopties voor elke woonstijl, deskundig advies op maat van je behoeften en dat allemaal in een eigentijdse setting die je maar liefst 40.000 m2 winkelplezier biedt. Dat is waar je je aan mag verwachten wanneer je ervoor kiest om jouw nachtkastje(s) te kopen bij Morres Wonen. Shop jij liever online op het moment dat het jou past? Kijk rustig rond in onze webshop en bestel jouw favoriete nachtkastje(s) van thuis uit!
 

Navigeer naar