• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Bedbodems

Slapen

Alle producten

Alle producten

Lattenbodem kopen

De lattenbodem is de populairste onder de bedbodems. Vandaar dat deze twee termen dikwijls door elkaar gebruikt worden. Wanneer je van plan bent om een nieuwe lattenbodem te kopen, is het belangrijk dat je hier voldoende aandacht aan besteedt. Een goede lattenbodem bevordert de kwaliteit van je slaap, terwijl een bedbodem van inferieure kwaliteit deze juist naar beneden haalt. Gelukkig heb je bij Morres Wonen de keuze uit een uitgebreid assortiment aan lattenbodems met diverse eigenschappen. Kijk rustig rond tussen het aanbod in onze webshop om een voorsmaakje te krijgen of kom direct langs in onze trendy woonwinkel! 

Welke lattenbodems zijn de beste?

Een lattenbodem kopen doe je met het oog op optimale ondersteuning van je lichaam. Bijgevolg biedt een bedbodem bestaande uit 30 latten dan ook meer ondersteuning dan eentje die er maar 28 heeft en minder dan eentje die er 42 heeft. Er bestaan verschillende soorten bedbodems en welke de beste is voor jou, hangt van meerdere factoren af. 

1) Aantal latten

We hebben het al vermeld: een goede bedbodem bestaat uit zoveel mogelijk latten. Vooral wanneer je een beetje zwaarder bent, is het beter om te kiezen voor een lattenbodem met 42 latten dan voor eentje met minder latten. 

2) Formaat

Ben je op zoek naar een lattenbodem voor een een- of voor een tweepersoonsbed? Denk hier op voorhand over na om het juiste formaat te kiezen. 

3) Matras

Niet alle bedbodems zijn geschikt voor alle matrassen. Lattenbodems functioneren optimaal in combinatie met een latex-, een lucht- of een watermatras. Andere bedbodems, zoals boxsprings of spiraalbodems, scoren dan weer beter in combinatie met een pocketveringmatras. 

4) Materiaal

De verschillende soorten bedbodems worden uit diverse materialen gemaakt. Om zo lang mogelijk plezier te beleven aan je lattenbodem, kies je best voor een houten variant. 

5) (Elektrisch) verstelbare lattenbodems

Onze bedbodems zijn zowel in een standaarduitvoering als met extra opties verkrijgbaar. Zo vind je bij ons bedbodems die je snel en gemakkelijk (elektrisch) kunt verstellen om ze zo volledig op je eigen lichaam af te stemmen. Op deze manier draag je zorg voor je nachtrust terwijl je geniet van maximaal comfort. 

Talloze redenen om jouw lattenbodem bij Morres Wonen te kopen

Ben jij op zoek naar een nieuwe bedbodem van hoogwaardige kwaliteit die garant staat voor een extra lange levensduur? Dan heb jij een lattenbodem van Morres Wonen nodig! In ons veelzijdige aanbod heb je de keuze uit meerdere soorten lattenbodems met diverse designs, kleuren en formaten. Van lattenbodems met slechts 28 latten voor een eenpersoonsbed tot grote lattenbodems met maar liefst 42 latten, bij ons vind je ze allemaal. Heb je pas een nieuwe matras gekocht en kijk je bijgevolg uit naar een andere lattenbodem, maar weet je niet goed waar je allemaal op moet letten? Wij, van Morres Wonen, staan elke dag opnieuw klaar met gepersonaliseerd deskundig advies op maat van jouw behoeften. Ook voor bijkomend kleur- en stijladvies voor een lattenbodem die mooi in jouw interieur past, ben je bij ons aan het goede adres. Wij verwelkomen je graag van maandag tot zondag tussen 10.00 en 18.00 uur voor een unieke winkelervaring in een gezellige, huiselijke sfeer. Een hongertje gekregen of zin in een verfrissend drankje? Trakteer jezelf op een bezoekje aan onze brasserie!

Navigeer naar