Woondeco

Woondecoratie

De kunst van het wonen, wij van Morres verstaan het als geen ander. Je huis veranderen naar een thuis, met woonaccessoires die perfect bij jou en je meubelen passen. De finishing touch, de kers op de taart!

 

Selectie van onze beste Woondeco merken

Morres Woondeco

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn en voordelig te kunnen wonen en slapen. Kom naar de winkel en ontdek de ruime keuze aan woonaccessoires en woondeco, zoals vazen, sierkussens, sfeerlichten, plaids, dienbladen, schalen, interieurboeken, decoratie, klokken, spiegels, schilderijen en kaarsen. De Morres openingstijden zijn dagelijks van 10 tot 18 uur. 

Morres Meubelen is dichterbij dan je denkt, je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent, 40 minuten van Bergen op Zoom. Onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis zoals Coco Maison, HK Living, Normann, Blomus, Kussenfabriek, Bloomingville, PTMD, Sia, Dock Four en Iittala. Een eigen Brasserie M, een gratis KidsClub en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Het is meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen om woonaccessoires te kopen. 

Navigeer naar