Slaapbanken

Slapen

Slaapbank kopen

Een comfortabele zetel die tegelijkertijd ook dienst kan doen als (logeer)bed. We hebben het over een slaapbank. Een slaapbank, ook wel bekend als slaapzetel of bedbank, wordt meer en meer gekocht en dat is goed te begrijpen. Door een slaapbank te kopen, betaal je maar één keer en heb je toch direct een bank en een bed in huis. Bovendien bieden slaapbanken de ideale oplossing om je gasten te laten overnachten als je geen losse logeerkamer hebt. De beste slaapbanken vind je terug bij Morres Wonen. Ben jij op zoek naar slaapzetels met een modern design voor twee personen of wil je graag een trendy eenpersoons slaapzetel voor dagelijks gebruik? Wat voor type slaapbank je ook zoekt, in ons assortiment vind je altijd wat je zoekt. 
 

Ontdek het aanbod slaapbanken bij Morres Wonen

Ben je op zoek naar een praktische oplossing voor een extra bed in huis, maar heb je maar weinig ruimte ter beschikking? Dan is een slaapbank beslist iets voor jou. Gelukkig bestaan deze comfortabele bedbanken anno nu in stijlvolle ontwerpen die mooi tot hun recht komen in elk interieur. Ook bij Morres Wonen heb je de keuze uit slaapbanken in verschillende kleuren en afmetingen en al dan niet met extra opties.
 

Drie redenen om een slaapbank te kopen

Overweeg je om een slaapbank te kopen voor in jouw woon- of logeerkamer, maar twijfel je toch nog een beetje? Wij geven je drie goede redenen om het wél te doen. 
 

1) Twee-in-éénoplossing

Slaapbanken zijn zowel bedden als salons. Concreet betekent dit dat je dit meubelstuk overdag gewoon als zetel kunt gebruiken terwijl je het 's avonds om kunt vormen tot een bed. En dat biedt jou meerdere voordelen. Je hebt minder plaats nodig dan wanneer je kiest voor een afzonderlijk logeerbed of extra bed én je hebt altijd een oplossing achter de hand voor logés. 
 

2) Kostenbesparend

Omdat een slaapzetel kopen je zowel een bed als een zetel oplevert, is dit ook financieel een interessante optie. Waar je normaal twee keer geld zou moeten uitgeven, is dat nu maar één keer nodig. 
 

3) Verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen

Slaapbanken kopen bij Morres Wonen betekent kiezen uit diverse stijlen, kleuren en afmetingen. Van een kleine, eenpersoons slaapbank met een modern design in een alledaagse kleur, zoals grijs of crème tot een grotere, tweepersoonsslaapbank met extra opties, zoals kantelbare hoofdsteunen en een loungegedeelte in opvallende kleuren als cognac. Je hebt het maar voor het zeggen. 
 

Een slaapbank kopen: aandachtspunten

Een slaapbank kopen doe je niet alleen met je ogen. Het is belangrijk dat je rekening houdt met meerdere punten wanneer je op zoek gaat naar een slaapzetel. We lichten ze hieronder toe.
 

1) De beschikbare ruimte

En dit is direct het belangrijkste punt. Wanneer je een slaapbank wilt kopen, is het essentieel dat je weet hoe groot de bank precies mag zijn zodat hij goed in jouw woonkamer past. Denk eraan dat de slaapbank ook in uitgeklapte stand in de ruimte moet passen. 
 

2) Stijl

Heb jij gekozen voor een Scandinavisch interieur met veel eenvoud en minimalistische vormen? Dan is het wellicht een goed idee om voor een tijdloze slaapbank zonder opvallende details te gaan. Is jouw woning helemaal vintage of retro? In dat geval is een slaapbank kopen in een opmerkelijke kleur en met een speciale vorm wel erg interessant. 
 

3) Kostenplaatje

Hoe je het ook draait of keert, we leven allemaal met een budget. En zoals dat geldt voor alle soorten meubels, kost een slaapbank met een verwachte levensduur van 50 jaar iets meer dan eentje met een verwachte levensduur van 20 jaar. Maak je geen zorgen, onze medewerkers staan zowel in onze fysieke als in onze online winkel klaar om jou te helpen bij je keuze.
 

Bestel jouw slaapbank bij Morres Wonen

Combineer de aankoop van je slaapbank met een leuk uitstapje en kom samen met je partner of met je familie gezellig een dagje Morressen. Geniet van een unieke winkelervaring in een showroom van maar liefst 40.000 m2. Shop jij jouw slaapbank liever online vanuit je comfortabele zetel op het moment dat het jou past? Ook dat is perfect mogelijk bij ons. Heb je jouw smaak niet helemaal terug kunnen vinden, maar ben je toch op zoek naar een kwaliteitsvolle slaapbank van Morres Wonen? Dan is onze afdeling Morres Maatwerk er voor je. Geef al jouw wensen door en wij zorgen voor de slaapbank van je dromen. Geen inspiratie? Geen probleem! Wij doen je verschillende voorstellen en beginnen pas met de uitwerking wanneer jij helemaal tevreden bent.
 

Navigeer naar