Matrassen

Slapen

Alle producten

Alle producten

Matras kopen

Wanneer de tijd aangebroken is om een nieuwe matras te kopen, wil je natuurlijk ook graag de beste matras bestellen. En die vind je bij Morres Wonen in Hulst! Maar hoe weet je nu welke matras de beste is en waarop je moet letten wanneer je overgaat tot de aankoop van een matras? Er zijn verschillende punten die je in aanmerking dient te nemen om de juiste matras te kiezen. Niet enkel het materiaal waarvan de matras is gemaakt, maar ook de verwachte levensduur en een aantal persoonlijke kenmerken, zoals je lichaamsgewicht, je postuur, je lengte en je fysieke toestand spelen een grote rol wanneer je een matras gaat kopen. Weet je zelf niet direct welke van onze matrassen het best aansluiten op jouw slaapgewoontes? Onze medewerkers staan jou graag bij om de juiste keuze te maken uit de beste matrassen van België.
 

Welk materiaal past bij mij?

De dag van vandaag bestaan er verschillende soorten matrassen in diverse materialen. Van een pocketvering matras tot een koudschuim matras en een traagschuim matras. Bij Morres Wonen vind je een ruim assortiment aan matrassen gemaakt van diverse materialen. En daarbij is de eerste factor die je moet beoordelen je lichaamsgewicht. Doorgaans is het zo dat pocketvering en koudschuim matrassen garant staan voor optimale ondersteuning tijdens het slapen. Heb jij regelmatig last van rugklachten? Dan raden we je sterk aan om te kiezen voor een traagschuim matras om 's nachts heerlijk door te kunnen slapen. Het is wel zo dat een traagschuim matras minder goed ventileert dan een pocketvering of koudschuim matras. Het gevolg? Door te investeren in zo'n matras krijg je het snel warm en is dit dus de aangewezen keuze voor de koukleumen onder ons. 
 

De afmeting van de matras

Wanneer je een matras gaat bestellen, dien je uiteraard na te denken over de juiste afmetingen. Ben jij iemand met een doorsnee lengte? Dan is een matras met een standaard afmeting van 200 cm uitermate geschikt voor jou. Ben jij, of is je partner, wat groter dan de gemiddelde persoon? Dan kies je best voor een exemplaar met een lengte van 220 cm of 240 cm. Om op zeker te spelen, ga je best voor een matras die minimaal 20 cm langer is dan je lichaamslengte. 
 

Andere factoren voor de keuze van de juiste matras

Heb je bepaald in welke afmeting jij een matras zoekt en weet je inmiddels ook welk materiaal het beste is voor jou? Dan zijn er nog een paar andere zaken waar je op moet letten, zoals je slaaphouding, het prijskaartje van jouw nieuwe matras en het al dan niet hebben van een allergie. Woel jij nogal veel in je slaap? Kies dan zeker niet voor een matras gemaakt van traagschuim. Zijslapers kiezen best voor een matras met optimaal comfort terwijl rugslapers idealiter gaan voor een matras met extra rugondersteuning. Ben je allergisch voor bepaalde stoffen, zoals huisstofmijt? Ga dan voor een matras met een goede ventilatie. In onze trendy woonwinkel vind je alle soorten matrassen voor elk budget. 
 

De beste matrassen bestel je bij Morres

Alle denkbare soorten matrassen in een winkel, een uitgebreide, gebruiksvriendelijke webshop én een gigantische showroom gepaard met deskundig advies op maat van jouw behoeften? Dat is waar wij, van Morres Wonen, elke dag opnieuw naar streven.

Plan je advies

Van maandag tot zondag verwelkomen wij je graag in onze toonzaal in Hulst tussen 10 en 18 uur. Bezoek onze woonwinkel in Zeeland en laat je verleiden door ons exclusief aanbod aan matrassen en andere woon- en vrijetijdsartikelen!

Navigeer naar