• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Woonstoffering

Afdeling

Laat je verrassen door onze grote afdeling woonstoffering met een enorm aanbod gordijnen en raamdecoratie, behang en tapijten van bekende merken. Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk. Indien gewenst komen we langs bij je thuis voor advies op maat. Zo kunnen we rekening houden met bijvoorbeeld lichtinval en je interieurstijl. Ook hebben we een inmeetservice, dat nemen we je graag uit handen. Kom langs om de honderden stoffen, vloerkleden en behangkeuzes te ontdekken!

 

 

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn en voordelig te kunnen wonen en slapen. Kom naar de winkel en ontdek de ruime keuze aan gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en behang. De Morres openingstijden zijn dagelijks van 10 tot 18 uur. Morres Meubelen is dichterbij dan je denkt; je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent, 40 minuten van Bergen op Zoom. 

De rit naar Morres meubelen Hulst is meer dan de moeite waard, want onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis zoals Desso, Pure by Flexa, Eijfinger, Toppoint, Auping, Velda, Tempur, Caresse, Natuzzi, Stressless, Dôme Deco en Henders en Hazel, een eigen restaurant; Brasserie M, een gratis KidsClub en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen om woonstoffering te kopen.

 

Navigeer naar