• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Ledikanten

Slapen

Alle producten

  1. Gratis slaapadvies

    Maak een afspraak met een van onze adviseurs

     

Alle producten

Ledikant

Ben je op zoek naar een mooi bed dat ook nog eens het best mogelijke comfort biedt? Dan is een ledikant precies wat jij zoekt. Een ledikant is een bed voorzien van zijwanden, die bestaan uit meerdere open spijlen. 

Ledikanten bij Morres Wonen komen in verschillende formaten, kleuren en modellen. Het resultaat? Je kiest voor jouw slaapkamer, voorkeur en budget precies de goede basis voor een uitstekende nachtrust. Werp een blik op onze online collectie ledikanten of kom een dagje Morressen in onze gezellige winkel en koop jouw favoriete ledikant! 
 

Waarom kiezen voor een ledikant?

Er zijn verschillende redenen die de aankoop van een ledikant de moeite waard maken. Wij zetten de belangrijkste hier op een rijtje.
 

1.) Comfortabel slapen in stijl

In de eerste plaats biedt een ledikant heel wat voordelen als het gaat om slaapcomfort. Doordat zo’n bed een lattenbodem heeft, ventileert het veel beter dan bijvoorbeeld een boxspring. Daarbij trekt een bed met lattenbodem niet zo veel aandacht in de slaapkamer, wat vooral interessant is als je een eenvoudige stijl wilt teweegbrengen. Ten slotte zijn ledikanten ook nog eens gemakkelijk te onderhouden in vergelijking met de stoffen bekleding van een boxspring.
 

2.) Verkrijgbaar in diverse formaten

Morres Wonen pakt uit met een breed gamma aan ledikanten in verschillende formaten, van standaard modellen van 160 X 200 cm tot extra grote varianten van 180 X 210 cm. Het resultaat? Je geniet altijd van het best mogelijke comfort, of je nu alleen of met je partner slaapt.
 

3.) Ruim assortiment aan merken

Iedereen heeft een andere smaak. Daarom vind je bij Morres Wonen een grote variëteit aan ledikanten in diverse materialen en kleuren. Ga jij voor een hip, zwart ledikant met een metalen afwerking of geef je de voorkeur aan een tijdloos, houten ledikant dat uiterst duurzaam en gemakkelijk overschilderbaar is? Misschien wil je wel graag een trendy, vintage bed met meerdere kleuren? 

Wat voor ledikant je ook zoekt, Morres Wonen biedt de oplossing. Als je daarbij weet dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van merken als Tempur en Ethnicraft smelten al je twijfels als sneeuw voor de zon.
 

4.) Financieel voordelig

Of we nu het nu willen toegeven of niet, we leven allemaal met een bepaald budget. Daarom is het altijd fijn om een aardig centje uit te sparen waar mogelijk. Met een ledikant doe je een duurzame investering, die daarbij ook nog eens minder kost dan andere opties, zoals een boxspring. Toch ben je zeker van het allerbeste slaapcomfort, vooral wanneer je kiest voor de betrouwbare merken binnen het aanbod van Morres Wonen.
 

Aandachtspunten bij de aankoop van ledikanten

Houd bij je zoektocht naar een ledikant vooral de volgende factoren in je achterhoofd: 
 

1.) Formaat

Het formaat van je ledikant is waarschijnlijk de belangrijkste factor omdat het je slaapcomfort sterk beïnvloedt. Morres Wonen beperkt zich niet tot standaard modellen van 160 X 200 cm, zoals het Relax Bed van Tempur. Ook grotere modellen behoren tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een extra groot Steel & Stockings Ledikant of een Auronde 1500 ledikant van Auping van 180 x 200 cm als tussenoplossing? Meer dan genoeg mogelijkheden, bij Morres Wonen.
 

2.) Het design van het ledikant

Ook niet onbelangrijk is de stijl van het ledikant dat je kiest. Ben je op zoek naar een moderne optie die vooral strak oogt en rust in je slaapkamer brengt? Dan kunnen de modellen van Tempur je zeker bekoren. Aan de andere kant bieden merken als Ethnicraft en Auping dan weer heel wat ledikanten met een landelijke uitstraling, dankzij het gebruik van warme kleuren en een traditioneler ontwerp. Welke atmosfeer je ook wilt creëren in je slaapkamer, Morres Wonen maakt het mogelijk.
 

3.) Het materiaal

Dit is in de eerste plaats een kwestie van persoonlijke smaak. Zie jij graag kunststof of toch maar liever metaal of hout? Verder zijn er andere factoren die meespelen, zoals de verwachte levensduur, het onderhoudsgemak en de aansluiting op de rest van je interieur.
 

Een ledikant kopen bij Morres Wonen

Een ledikant kopen waar je jarenlang plezier aan beleeft, dat doe je bij Morres Wonen in Zeeland of in Hulst. Bij ons heb je de keuze uit honderden ledikanten in verschillende kleuren, stijlen en formaten. Wil jij een standaard ledikant uit onze huiscollectie of zoek je een bed dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften? Bij ons is het allemaal mogelijk. Morres Maatwerk maakt jouw bed geheel naar jouw smaak. 

Ben je op zoek naar een comfortabel bed, maar weet je niet goed welke optie te kiezen? Misschien heb je stijl- of kleuradvies nodig voor jouw slaapkamer? Je kan met al je vragen terecht bij de ervaren medewerkers van Morres Wonen. Niet alleen voor slaapkamers, maar ook voor ander meubilair, zoals stoelen, tafels en kasten en woondecoratie ben je elke dag tussen 10.00 en 18.00 uur welkom in onze reusachtige toonzaal van maar liefst 40.000 m2. 

Is het voor jou moeilijk om tot bij ons te geraken of shop je gewoon graag vanuit jouw comfortabele zetel op het moment dat het je uitkomt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Morres. Kijk rustig rond in onze veelzijdige webshop en bestel jouw perfecte bed of een ander Morres-artikel van thuis uit!
 

Navigeer naar