• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Pullman

Merken Slapen

Gratis bedtextiel

t.w.v. 10% van je aankoop

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Pullman

Pullman heeft ruim 150 jaar ervaring in het ontwerpen van matrassen. Door Nederlands vakmanschap creëert dit merk uiterst comfortabele bedden die het lichaam optimaal ondersteunen. Een combinatie van de perfecte vering, fraaie afwerking en luxe materialen van de matrassen zorgen iedere nacht opnieuw voor een plezierige en heerlijke nachtrust.

Pullman

Pullman heeft ruim 150 jaar ervaring in het ontwerpen van matrassen. Door Nederlands vakmanschap creëert dit merk uiterst comfortabele bedden die het lichaam optimaal ondersteunen. Een combinatie van de perfecte vering, fraaie afwerking en luxe materialen van de matrassen zorgen iedere nacht opnieuw voor een plezierige en heerlijke nachtrust.

Alle producten

 1. Gratis bedtextiel

  t.w.v. 10% van je aankoop

  Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.
 2. Pullman

  Comfortabele bedden die het lichaam optimaal ondersteunen

   

Alle producten

Pullman

Om elke nacht opnieuw te kunnen genieten van een verkwikkende, onverstoorde nachtrust, is een goede matras essentieel. Daarvoor ben je bij het Nederlandse topmerk Pullman aan het juiste adres. Een Pullman matras staat niet alleen garant voor een optimale slaapkwaliteit, maar heeft bovendien een lange levensduur en een elegant ontwerp. Om al die redenen vind je ook bij Morres Wonen een smaakvolle collectie Pullman matrassen en boxsprings met diverse kenmerken. Kom samen met je partner of familie een dagje Morressen en koop jouw Pullman boxspring of Pullman bed in de mooiste woonwinkel van Nederland of bestel hem gewoon online in onze webshop!

Pullman bedden bij Morres Wonen

Iedereen heeft andere slaapgewoonten. Terwijl de ene heerlijk wegdroomt op een zachte, pocketveren matras, droomt de ander van een extra firm matras gemaakt van traagschuim voor een gelijkmatige verdeling. Nog anderen verkiezen een matras met een standaard hardheidsniveau om zowel op de buik, op de rug als op de zij comfortabel te kunnen slapen. Een Pullman matras kopen die bij jou past, doe je bij Morres Wonen. In onze collectie vind je Pullman matrassen in alle denkbare materialen, afmetingen en met diverse hardheidsniveaus. Heb jij niet alleen een nieuwe matras, maar een volledig nieuw bed nodig? Ook dan helpen we je bij Morres Wonen graag verder. De Pullman boxsprings zijn gemaakt van materialen gebaseerd op geavanceerde technologie en hebben chique, in het oog springende, designs. Wil jij een Pullman bed kopen met een romantische look in donkerkleurige stoffen of kies je voor een Pullman boxspring die elektrisch verstelbaar is met een stoer design? Wij hebben ze allemaal!

Waarop moet je letten als je een matras koopt?

Investeren in een goede matras is noodzakelijk. Maar wat is een goede matras? Dat hangt vooral van jouw persoonlijke slaapbehoeften af. Er zijn namelijk meerdere factoren waarmee je rekening dient te houden wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe matras.

1.) Het hardheidsniveau

Zijslapers kiezen best voor een zachte tot maximaal standaard firm matras, omdat deze twee varianten zorgen voor het gewenste omhullende gevoel van luxe en zacht comfort. Buik- en rugslapers gaan beter voor een standaard firm of extra firm matras om voldoende bescherming te bieden aan de wervelkolom. Ook andere zaken, zoals rugklachten en je gewichtsklasse oefenen invloed uit op de keuze van het hardheidsniveau. Mensen met een lager gewicht (tot maximaal 75 kg) kunnen heerlijk slapen op een zachte matras, terwijl zwaardere personen beter voor een firm of extra firm matras kiezen.

2.) De afmetingen

Ben je wat groter? Dan is het verstandig om te kiezen voor een matras van 220 cm. Kleinere mensen hebben voldoende aan een matras van 190 cm.

3.) Het materiaal

Een pocketveren matras zorgt, zoals de naam zelf al zegt, voor extra veerkracht, terwijl een matras gemaakt van traagschuim optimale ondersteuning biedt aan de lichaamscontouren. Uiteraard vind je in ons assortiment Pullman matrassen ook opties terug waarin meerdere materialen gecombineerd zijn.

Koop jouw Pullman matras of bed bij Morres Wonen

Met een ruime keuze aan Pullman beddengoed is Morres Wonen een van de belangrijkste Pullman matrassen verkooppunten. Breng een bezoek aan onze gigantische toonzaal of koop jouw Pullman matras of bed eenvoudigweg online vanuit je comfortabele zetel. Weet je niet goed welke matras het best bij jou past of wens je bijkomend kleur- of stijladvies voor het interieur van jouw slaapkamer? Bij Morres Wonen staan we graag voor je klaar om je te helpen bij de realisatie van al je woon- en slaapwensen.

Navigeer naar