Tempur

Merken Slapen

25% korting

op Tempur One producten en Prima matrassen*

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Tempur

Het unieke drukverlagende materiaal dat is gebaseerd op NASA-technologie, 30 jaar ervaring in slaap en innovatie, vroege successen in de gezondheidszorg en de nummer één positie ten aanzien van klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd, dat is wat Tempur zo bijzonder maakt. Met Tempur slaap je beter, langer en dieper!

Tempur

Het unieke drukverlagende materiaal dat is gebaseerd op NASA-technologie, 30 jaar ervaring in slaap en innovatie, vroege successen in de gezondheidszorg en de nummer één positie ten aanzien van klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd, dat is wat Tempur zo bijzonder maakt. Met Tempur slaap je beter, langer en dieper!

Alle producten

 1. 25% korting

  op Tempur One producten en Prima matrassen*

  Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.
 2. Tempur

  30 jaar ervaring in slaap en innovatie

   

Alle producten

Tempur doet de tijd 's nachts stilstaan

Ruim 30 jaar ervaring, het gebruik van de revolutionaire NASA-technologie en een passie voor slaap en vernieuwing: het zijn slechts enkele van de vele redenen waarom je bij een merk als Tempur goed zit bij de zoektocht naar een nieuw bed of matras. De klanttevredenheid van dit merk over de hele wereld doet er nog een schepje bovenop. Bij Morres Wonen bieden we je dan ook een uitgebreid aanbod aan producten van dit topmerk. Kom een dagje Morressen en vind je nieuwe matras, hoofdkussen of bed van Tempur!

Matrassen en meer van Tempur

Als er een ding is dat Tempur uniek maakt, is het wel de grote variatie aan producten voor een complete slaapkamer. Denk maar aan Tempur matrassen, Tempur kussens en Tempur boxsprings of bedden, die allemaal verkrijgbaar zijn bij Morres Wonen, jouw Tempur winkel.

1. Matrassen

De matras vormt de basis van je bed, dus het spreekt voor zich dat je er voldoende aandacht aan besteedt. Tempur matrassen zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar beschikken ook over unieke technologieën voor meer slaapcomfort. Zo garandeert het ondersteunende Tempur-materiaal een flexibele slaapomgeving met een optimale drukverdeling, helemaal gebaseerd op jouw lichaamstype.

Nog een goede reden om een viscomatras van Tempur te kopen? Je slaapt pijnloos en gezond, doordat je rug en wervelkolom steviger en tegelijkertijd comfortabeler liggen. Daarbij zorgt de SmartCooltechnologie van Tempur matrassen voor een aangepaste temperatuurregulatie tijdens elk seizoen. Zo heb je geen last van overtollige warmte en slaap je dieper.

2. De beste bedden en boxsprings van Tempur

Op zoek naar een nieuwe boxspring of bed? Dan ben je in jouw Tempur winkel in België aan het goede adres, want bij Morres Wonen hebben we heel wat Tempur boxsprings en bedden in petto. Het eerste waar je op let bij de zoektocht naar een nieuw bed zijn de afmetingen. Tot ons aanbod behoren verschillende mogelijkheden:

 • Tempur Boxsprings van 180 X 200 centimeter

 • Ledikanten van 160 X 200 of 160 X 210

 • Ledikanten van 180 X 200 of 180 X 210

Het resultaat? Voor elk lichaam, voorkeur en slaapkamer een oplossing, waardoor je nooit meer aan slaapkwaliteit moet inboeten. Daarbij voldoen de Tempur boxsprings en bedden natuurlijk ook op het vlak van stijl aan de verwachtingen. Zo vind je complete bedden die het middel houden tussen landelijk en modern dankzij een donkerkleurig frame en een strak design. Aan de andere kant richt je je slaapkamer ook probleemloos in een heel opvallende stijl in, bijvoorbeeld met een Tempur bed met elegante afwerking en een lichte kleur.

Ten slotte vind je binnen het aanbod van Morres Wonen ook Tempur bedden met een verstelbaar ontwerp. Zo kies je helemaal zelf de positie en hoogte van je bed en slaap je voortaan nóg comfortabeler.

3. Tempur hoofdkussens voor een heerlijk bed

Goed slapen: het is pas mogelijk als je bed helemaal compleet is en daarvoor is een goed hoofdkussen onmisbaar. Tempur pillows zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, types en vormen, van zachte modellen met extra schouder- en hoofdondersteuning tot speciale opties met een therapeutisch ontwerp, perfect voor wie last heeft van nek- of rugklachten.

Daarbij vertonen de verschillende Tempur kussens heel wat variatie op het vlak van vorm en afwerking. Zo vindt iedereen zijn gading binnen het aanbod, wat je voorkeur of favoriete slaappositie ook mag zijn.

Morres Wonen: jouw betrouwbare Tempur winkel in België

Klaar om een nieuwe matras, hoofdkussen of bed van Tempur in huis te halen? Ontdek het aanbod bij Morres Wonen en til je slaapcomfort een niveau hoger!

Navigeer naar