Natuzzi

Merken Wonen

Natuzzi

Een verhaal uit het zuiden van Italie, vol met passie, over het maken van kwaliteitsmeubelen. Italiaans design, vakwerk en comfort. Een zoektocht van 60 jaar resulteert in schoonheid waar lijnen elkaar ontmoeten in een modern ontwerp. Natuzzi combineert design, materiaal, functie en kleur tot een samenhangend geheel. Morres is de goedkoopste aanbieder van het merk Natuzzi in de regio.

 

Alle producten

  1. Harmonieus en allesomvattend design

  2. Eenvoudig en veelzijdig

     

    met vorstelijke elegantie

     

Alle producten

Natuzzi: Italiaanse kwaliteit

Het begon allemaal zestig jaar geleden in Zuid-Italië. En vandaag de dag maakt de Natuzzi-collectie onlosmakelijk deel uit van het rijke designassortiment dat je terugvindt bij Morres Wonen in Hulst. Kom zeker eens een kijkje bij ons nemen en bekijk de vele mogelijkheden die Natuzzi biedt voor jouw interieur. Ook via onze online shop kun je de indrukwekkende meubels van dit Italiaanse designmerk op je gemak bekijken.
 

Natuzzi winkels in Zeeland

Bij Morres Wonen word je ondergedompeld in de Italiaanse sfeer van Natuzzi met de authentieke ontwerpen die degelijkheid en elegantie uitstralen. Ben je op zoek naar de perfecte combinaties voor keuken, woonkamer en slaapkamer? Dan vind je hier gegarandeerd iets van je gading!

Natuzzi verkooppunten gevonden

Bij Morres Wonen vind je een ongelooflijk uitgebreid aanbod designmeubelen. Ook Natuzzi heeft een goede plaats in onze ruime toonzalen. Als een van de belangrijkste Natuzzi verkooppunten in Zeeland en omstreken is Morres Wonen trots om Natuzzi tot zijn groot aanbod te mogen rekenen. Zo kan iedereen die interesse heeft langskomen om alle meubelstukken grondig te bekijken en alvast uit te proberen. Wel zo fijn voordat je een keuze maakt!

Natuzzi meubelen voor jou

Met Natuzzi komen we tegemoet aan de nood van vele mensen om in een mooie en klassevolle woonomgeving te kunnen leven. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om de juiste uitstraling in je interieur te creëren. En hoe doe je dat beter dan door te kiezen voor de Italiaanse klasse van Natuzzi? Zestig jaar geleden begon het allemaal in Zuid-Italië met het verlangen om de wereld te doen kennismaken met de vele troeven van Italiaanse designmeubelstukken. Zoveel jaar later is het familiebedrijf Natuzzi een gevestigde waarde geworden in de wereld van meubels en design.

Natuzzi: een rijk aanbod

Ben je op zoek naar een smaakvolle designzetel, twee- of driezit? Dan vind je gegarandeerd je gading in het Natuzzi-assortiment. Ontdek ons ruime aanbod salons waarbij je naar hartenlust je smaken kunt combineren dankzij de veelheid aan stijlen en kleurtinten. Bovendien vind je ook een mooie aanvulling van elegante zitpoefen en salontafels in het Natuzzi-assortiment. Op deze manier kun je de verschillende meubelstukken mooi met elkaar combineren en een uniek Natuzzi-interieur bij jou thuis creëren.

Tafels en bedden

Niet alleen voor fijne banken en andere elementen voor de zitkamer kun je bij Natuzzi terecht. Je vindt er direct ook de bijpassende tafels en stoelen om ook de keuken een klassieke uitstraling te geven. Ook voor meubels voor in de slaapkamer kun je terecht bij dit Italiaanse merk. Bekijk de prachtige designbedden van de Natuzzi editions en maak je keuze uit het stijlvolle aanbod.

Op zoek naar een nieuw interieur?

Ben je op zoek naar een geslaagd interieur? Dan is Natuzzi een naam om zeker te onthouden. Bij Morres Wonen in Zeeland vind je de meest geslaagde combinaties die je meer dan voldoende inspiratie schenken om ook voor jouw woninginrichting de beste keuzes te maken. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar in onze showroom in Hulst. Dit is een van de grotere Natuzzi winkels in Nederland waar je het grote assortiment in levende lijve ontdekt. Wil je liever eerst thuis een indruk krijgen of bestel je liever online? Bekijk ons assortiment van Natuzzi dan in de online shop. In maar enkele klikken wordt de Italiaanse designwereld van Natuzzi voor jou geopenbaard. Maak kennis met Natuzzi en verlies jezelf in de elegante wereld van Italiaans design voor alle ruimtes van je woning.

 

Navigeer naar